V posledním březnovém víkendu 28. a 29.3.2015 se fanoušci Sokola Mochtín mohou těšit na dva mistrovské fotbalové zápasy, které se odehrají na domácím hřišti v Mochtíně. V sobotu se v Mochtíně představí dorost FK Nepomuk, v neděli pak hraje doma naše áčko mužů proti záloze TJ Přeštice. Oba soupeři mají svoji kvalitu, máme se na co těšit !

Ven naopak zajiždí naši mladí florbalisté (do Chrástu) a také fotbalový tým mužů "B", který se pokusí o získání mistrovských bodů v Janovicích.

SOBOTA  28.3.2015

.. v 7,10 hod. odjíždí od hřiště z Mochtína naše florbalové družstvo žáků So Mochtín na Krajský turnaj v malém florbalu odborů SPV do CHRÁSTU u Roycan. Jedeme auty,konečnou nominaci hráčů stanoví ved. družstva K.Šot do pátku 27..3.

.. od 10,00 hod. v Mochtíně - KS dorostu Sokol Mochtín - FK Nepomuk. Po třech mistrovských zápasech na hřištích svých soupeřů, se naši kluci poprvé na jaře 2015 představí našim fanouškům i doma v Mochtíně. Po cenné remise v minulém kole v Sušici, budou chtít naši dorostenci získat doma všechny tři body. Čeká je ale hodně silný soupeř.

.. od 15,00 hod. v Janovicích - OP mužů FK Dukla Janovice - Sokol Mochtín "B". Ke druhému jarnímu utkání jede naše béčko tentokráte na hřiště svého soupeře. Oba soupeři v úvodním kole prohráli, Janovice doma nečekaně s V.Borem, naše béčko doma s SK Klatovy "B" 0:1 a tak se očekává velká bitba o první letošní body. K utkání se jede auty hráčů, společný odjezd z Mochtína bude ve 13,35 hod., z Klatov od pošty ve 13,50 hod.. Nominace se bude upřesňovat v pátek 27.3. po treninku v Mochtíně, který začíná v 18,00 hod. - kdo nebude moci v sobotu z různých důvodů na zápas v Janovicích nastoupit, dá to obratem vědět ! Děkuji

NEDĚLE 29.3.2015

.. od 15,00 hod. v Mochtíně - I.B třída mužů Sokol Mochtín - TJ Přeštice "B". Po úvodní výhře našeho áčka na hřišti v Měčíně minulou sobotu, se tentokráte naši muži "A" představí svým fanouškům poprvé na jaře 2015 doma v Mochtíně. Čeká je nelehký soupeř, se kterým na podzim 2014 v Přešticích prohráli, takže jim máme co oplácet. Sraz nominovaných hráčů i vedení je ve 14,00 hod., nominace hráčů v pátek po treninku.

                Srdečně zveme na uvedené zápasy všechny naše příznivce  !!!