Příprava našich fotbalistů na mistrovské jaro 2015 pokračovala i o víkendu 28.2. a 1.3.2015.

Muži Sokola Mochtín se v rámci sušického zimního turnaje utkali v sobotu 28.2.2015 na umělce a při umělém osvětlení v Sušici s místní rezervou, která po podzimu 2014 vede tabulku Okresního přeboru a na jaře 2015 bude usilovat o udržení svého umístění a o postup do I.B třídy. Naši fotbalisté se na vlastní kůži přesvědčili, že to byl kvalitní soupeř.

.. turnaj mužů : TJ Sušice"B" - Sokol Mochtín  4:3 (1:2).

Za solidního počasí se na sušické umělce odehrával vyrovnaný zápas, ve kterém Mochtín po 1.poločase vedl 2:1, když autorem obou golů byl Jarda Cihlář, posunutý tentokráte trenérem ze stopera do středové řady. K němu byl zkoušen i Jiří Čeleda, který naopak přednechal místo na hrotu útoku Jiřímu Dolejšovi. V poločase přiišli do hry čtyři naši další hráči, souhra v defenzivě ale trochu vázla a toho domácí rychlí útočníci dokázali těžit, otočili výsledek ve svůj prospěch. Vedli již 4:2, na konečných 4:3 upravoval v 79.min. technickým lobem Tomáš Dolejš, k vyrovnání se již náš tým ale  nedopracoval. Zápas měl dobrou úroveň, hrál se ve svižném tempu, remisa by mu ale spíše slušela. Rozhodčí Zd. Říha z Velenov, ŽK 0:3, branky : Jiří Skuhra 2, Imrich Varga, Daniel Řimnáč - Jaroslav Cihlář 2, Tomáš Dolejš.

Sestava Mochtína : Rajtmajer, Dolejš T., Bejvl, Žiak J. (Podráský), Švátora P.(Švátora Ji.), Babka, Javorský (46.Šťastný), Flodr (46. Rašek), Cihlář J., Čeleda, Dolejš Ji. - v závěru zápasu pak ještě 3 střídající hráči šli znovu do hry.

..přípravný zápas - muži TJ Sokol Neznašovy - dorost TJ So Mochtín  1:3 (1:3).

Pro naše kluky - dorostence, kteří mají stále ještě dost velkou marodku, to byla generálka na 1. jarní mistrák, který odehrají v sobotu 7.3. od 10,00 hod. v Mrákově. V Neznašovech je doplnili i 3 naši muži z "B" týmu (M.Reitmaier, O.Sukovatý a M.Žiak), celkově předvedli proti nerozehranému soupeři pěkný výkon, zaslouženě vysoko vyhráli. Rozhodoval Jar. Pavlík, sestava Mochtína : Hadáček (Kolář), Strejc (Bejvl), Zajíc (Žiak J.), Madera, Nebeský, Sukovatý (Žiak M.), Kotlan (Velek), Lorenc, Šafránek (Hadáček), Reitmaier, Rašek (Pretzelmayer Jar.), branky Mochtína : Reitmaier Michal - 2, Ktlan Daniel, Sukovatý Ondřej, Rašek Josef, Bejvl Jakub,

TRENINKY mužů budou nyní již jen v Mochtíně  a to  :

v úterý, středu a pátek - vždy od 18,00 hodin. Trenovat se bude venku na treninkovém hřišti, očekáváme již daleko větší zapojení i hráčů "B" týmu a samozřejmě , že rádi přivítáme i dorostence  !!!

TRENINK dorostenců zatím zůstává ve středu od 20,00 hod. v tělocvičně ZŠ Čapkova v Klatovech - zde se kluci dozví, zda další trenink (venku v Mochtíně) bude ve čtvrtek, nebo v pátek. Oznámíme to i na tomto našem webu.

Pro hráče i příznivce máme již připraveno rozlosování mistrovského jara 2015 všech našich týmů. Budete si ho moci vyzvednout při treninku v Mochtíně, během několika dnů ho zvěřejníme i na našem webu : www.tjmochtin.cz.

-x-x-x-x-x-

Pro jistotu uvádím program našich týmů na další víkend :

.. SO 7.3.2015 - od 10,00 hod. Mrákov - Mochtín - 1. jarní mistrák dorostenců

.. SO 7.3.2015 - od 14,30 hod. Vrhaveč - Mochtín "B" - přípravný zápas mužů

..NE 8.3.2015 - od 11,00 hod. Měcholupy - Mochtín "A" - turnajový zápas na UT v Sušici