V hodně kombinované sestavě nakonec odjeli naši dorostenci ke svému prvnímu přípravnému zápasu do Sušice, kde na umělce odehráli v neděli 22.2.2015 duel s dorostenci místní TJ Sušice. Náš tým trápí velká marodka a tak zbytek našich zdravých kluků doplnilo narychlo sehnaných pár jejich kamarádů. Mochtín byl nakonec  domácí Sušici vyrovnaným soupeřem, jen v zakončení byl pořadatelský tým efektivnější. I tak to byla velice dobrá a potřebná prověrka. Vždyť 1.mistrák KS dorostu hrají naši kluci již za 14 dní !!!

22.2.2015 - dorost přátelsky  TJ Sušice - Sokol Mochtín  4:1 (2:0)

Sestava Mochtína : Říha, J.Žiak, Bejvl, Nebeský (Řeřicha), Lysek, Šafránek (Novák), Kotlan, Pena, Fürbacher, Lorenc, Nevím. Branka : Bejvl Jakub z VPK snižoval na 3:1, 1x domácí zachránilo břevno (prý to byl gol- angličan, ale rozhodčí ho neuznal). Hrálo se ve svižném tempu a dost důrazně, rozhodoval J.Abrahám ze Sušice.

TRENINKY dorostu budou tento týden :v úterý 24.2. od 18,00 hod. lze využít trenink s muži (Klatovy - běžecká dráha v Podhůrčí nad ZS),  ve středu 25.2. -od 20,00 hod. je hala ZŠ Čapkova v Klatovech, v pátek 27.2. - od 18,00 hod. v Mochtíně (při umělém osvětlení, obuv na umělku i na travnaté hřiště s sebou!)

Poslední přípravný zápas je vyjednán na neděli 1.3.2015 se začátkem ve 14,30 hod. v Neznašovech s místním týmem mužů TJ Sokol Neznašovy !  Počítáme s tím, že náš oslabený tým "zdravých" dorostenců doplníme o další hráče a to z "B" týmu mužů ! Vše dojednáme na treninku - přijďte v hojném počtu !