Krátké letní přestávky jsme využili k tomu, aby jsme opravili naše hřiště.

V úterý 24.6. nám specielní mašinou vyřezal p. Jar.Kopecký z Koryt brankoviště na hlavním i treninkovém hřišti a tak jsem se mohli pustit do brigády, která v podvečer následovala. Překátrovanou zeminu připravili již v předstihu J.Cihlář a P.Švátora, takže se promíchala s pískem, aby se na ní mohl pokládat nový trav. koberec. Poděkování patří všem, kteří na úterní brigádu dorazili (jmenovitě) : P.Švátora, J.Cihlář, P.Rajtmajer, Ji. Toman, Zb.Smolík, St.Bejvl, J.Lorenc ml., Jar. Pretzelmayer, K.Šot  - udělalo se kus práce ! 

Ve čtvrtek 26.6. - se v údržbě obou hracích ploch našich hřišť pokračovalo. Přijela firma Teskahor z Prahy, která provedla dosetí a prořezání treninkového hřiště a prořezání a pomoučkování hlavního hřiště. Okamžitě jsme vše řádně zakropili, trávníky musí nyní odnožovat, odpočívat, regenerovat.

 ... chtěl bych proto  požádat o to, aby na  hlavní hřiště zásadně po celou dobu letní přestávky nikdo nechodil, stejně tak by chtělo maximálně omezit i nějakou činnost na hřišti treninkovém !   Dbejte na to, pomožte nám tuto zásadu ohlídat  !!!   Děkuji.

LOSOVACÍ AKTIVY

budou hodnotit uplynulý soutěžní ročník, ale hned se na nich bude provádět rozlosování nového ročníku 2014/2015. Do něj náš FO přihlásil ml. přípravku, ml.žáky, dorost , muže A a B. V Plzni proběhne Aktiv dnes 27.6.2014 od 16,30 hodin a budu na něm obhajovat pro muže "A" losovací číslo 7 a pro dorost č.5. I.B tř. mužů (14 účastníků) bude zahajovat 24.8.2014 a prvním soupeřem mužů Mochtína  bude Měčín (doma v Mochtíně !). Dorostenci  So Mochtín budou hrát KS, sk.B, kde bude 16 družstev ! Mochtín by měl doma začínat s Mrákovem v So 23.8., v září budou navíc dvě vložená kola na středu.

Losovací aktiv v Klatovech je na pořadu v úterý 1.7.2014 od 16,30 hod.  v sále ZZePŠ, naši muži "B" budou hrát opět OP, kde bude 14 účastníků, začíná se však již o 14 dní dříve než-li muži "A" a to již v SO 9.srpna 2014 !!! Naši ml. žáci byli nasazeni do OP sk. A, kde bude 8 týmů. Ml.přípravky budou hrát opět systémem turnajovým. Podrobnější informace zveřejním po losování.

Letní příprava mužů (A i B), včetně dorostu

bude zahájena v pátek 18.7.2014 na hřišti v Mochtíně - začátek ještě upřesním (asi v 18,30 hod.   Treninky mužů povede trenér Jiří Toman, asistovat mu bude Jaroslav Cihlář ml., účast mužů (A i B) i dorostenců by měla být maximální, protože hned druhý den v sobotu 19.7. se jede na turnaj do Měcholup (začíná se tam hrát ve 12,00), aby mohla být provedena nominace !!!  Upřesnění dalších treninkových dnů přinesu později, jen již dnes víme, že v So 26.7.2014 budeme účastníky turnaje v Lubech (též se tam hraje od 12,00 hod., v NE 27.7. je na pořadu přípravné utkání doma v Mochtíně s Mrákovem, další SO 2.8. by měl být turnaj v m.kopané v Nýrsku (muži B), v NE 3.8. se od 17,00 hod. představí v Mochtíně Žichovice vers. muži "A" So Mochtín. V So 9.8. by měl do Mochtína přijet Postřekov, ale bude též zahajovat "B" tým svým prvním mistrovským zápasem v Okresním přeboru, kam se po roce opět probojoval. Další upřesnění bude zveřejňováno postupně.

   Jen připomínám, že je třeba včas nahlásit případnou neúčast (jen z vážných důvodů) na treninku, či zápase, abychom měli dopředu přehled a mohli podle toho připravovat nominaci !!!  

    V krátké letní přestávce si odpočiňte (nejlépe aktivním pohybem), naberte síly do další sezony 2014/2015, ve které budeme chtít dokázat, že fotbal v Mochtíně hrát umíme !!!