Červnový víkend 7. a 8. června 2014 má být zatím nejteplejší. V Mochtíně je navíc pouť a tak všechny příznivce jistě zajímá, na jaký tým Sokola Mochtín se má jít podívat.

Doma v Mochtíně se fotbal bude hrát jen v neděli 8.6.2014. V předzápase se představí naši žáci, kteří budou hostit Strážov a půjde jim o 2.místo v tabulce. Potřebují vyhrát a budou mít stříbrné medaile ! Doufám, že zápas zvládnou. V pozápase se pak našim fanouškům představí muži "A" So Mochtín., kteří od 17,00 hodin budou hostit v Pošumavském derby zápase FK Svéradice.

Venku hraje v sobotu Mochtínský dorost a to strašně moc důležitý zápas v Chotěšově. Soupeř je to přetěžký, bohužel, bude chybět potrestaný Zb.Smolík ("dostal" 2 zápasy natvrdo, takže má STOP do konce sezony a to i pro muže !) a výsledek hodně napoví, jak vlastně dopadne konečná tabulka Krajské soutěže.Od 17,00 hod. pak hrají venku a to ve Velharticích i naši muži "B". Držet palce budeme ještě též naší mladší přípravce, která zajíždí v neděli do Lub na okresní finále, kde cse začíná hrát již v 9,00 hodin., mladší žáci si dnes (v pátek 6.6.) již svůj zápas předehráli a to v Žichovických, o pouti mají volno.

SOBOTA 7.6.2014

.. od 10,00 hod. v Chotěšově - KS dorostu TJ Chotěšov - Sokol Mochtín. Aby naši kluci udrželi 1.místo v tabulce, potřebují nad kvalitním týmem Chotěšova, který je postrachem favoritů, vyhrát. Budeme držet palce.

.. od 17,00 hod. ve Velharticích - III. třída mužů ARBO Velhartice - Sokol Mochtín "B". K zápasu jedeme auty hráčů, společný odj. z Mochtína je v 15,25 hod. (kdo přijede rovnou tam, musí to dát včas na vědomí, abychom měli přehled !!!). Nominace podobná té z minulého kola, ale bez některých hráčů, které čeká zápas v neděli doma, takže očekáváme již zapojení se dalších hráčů z odezněné marodky, či ze studijních povinností ! Žádám je tímto o potvrzení účasti - děkuji.

NEDĚLE 8.6.2014

.. od 9,00 hod. v Lubech - OF mladších přípravek za účasti 9 týmů, včetně So Mochtín ! Budeme držet palce

.. od 14,30 hod. v Mochtíně - OP st.žáků Sokol Mochtín - SK Kovodružstvo Strážov.  O vítězi OP je již rozhodnuto, bude to So Měčín. Náš tým má nakročeno na 2.místo, ale potřebuje ho ještě potvrdit. Výhra se Strážovem by byla jistota. I zde budeme držet palce.

.. od 17,00 hod. v Mochtíně - I.A třída mužů Sokol Mochtín _ FK Svéradice. Pošumavské derby, ve kterém půjde prakticky jen o prestiž. Svéradice jsou zachráněné a budou hrát I.A třídu i v dalším ročníku, náš tým, bohužel, sestupuje,ale to neznamená, že neumí hrát fotbal. Určitě to bude chtít i v tomto derby potvrdit. Nominace :  Rajtmajer, Riška, Staněk, Švátora P., Flodr, Špindler, Babka, Šťastný, Dolejš Ji., Plánička, Bejvl, Cihlář, Žiak J., Schejbal, Žiak M.

...... přijďte se podívat, přijďte o pouti v Mochtíně povzbudit naše fotbalisty !!!