V sobotu 22.3. bojovali o první jarní body 2014 naši muži "B" a dorostenci. S jedním bodíkem za remisu 0:0 se z Merklína vrátili naši dorostenci, naši muži "B" na Týnci zklamali, prohráli úvodní zápas vysoko 1:4 !

KS dorostu - Sokol Merklín - Sokol Mochtín  0 : 0, na pok.kopy 4:2. Naši kluci odehráli v Merklíně vyrovnaný zápas, který nakonec žádné branky nepřinesl. Hrálo se většinou od vápna k vápna, šancí na rozhodující branku bylo na obou stranách minimum. Tu největší z naší strany měl v 75. min.  David Burian, ale neproměnil ji a tak o dalším bonusovém bodu (při remise 0:0) rozhodovaly závěrečné penalty. V těch naši kluci selhali hned v úvodu, kdy netrefili branku naši J.Žiak a R.Diviš. Domácí se nemýlili ani jednou a tak proměněné penalty J.Bejvla a F.Voldana již nic k lepšímu nezměnily, 2 body zůstaly v Merklíně, 1 putoval do Mochtína. Škoda, Mochtín nejen ztratil body, ale i vedoucí příčku tabulky, na kterou se vyšvihnul ambiciózní Tatran Dlouhá Ves, který doma vysoko 9:3 porazil Staňkov.

III. třída mužů  - Sokol Týnec - Sokol Mochtín "B"   4 : 1 (2:0). Na Týnci se na malém a nerovném hřišti nedá hrát žádný oslnivý fotbal, ale rozhoduje zde bojovnost, důraz, nasazení. A to při vyrovnané hře dokázali domácí vždy lépe zužitkovat, navíc uměli proměňovat i šance a to rozhodlo.  Mochtín B odjel k zápasu v poměrně dobré sestavě, ale výkony a přístup některých našich hráčů k utkání byl žalostný. Navíc nepodržel ani brankář a tak to měli domácí hodně ulehčené. Zlepšení přineslo až prostřídání v poločase, jak se má bojovat a hrát o body předvedli především střídající J.Potužník a M.Reitmaier, přidali se i další. Jenže domácí přidali v 60.min. další branku a tak naše záloha musela stahovat již tříbrankovou ztrátu. V 75.min.  ale náš A. Hrudička neporměnil pokutový kop a to byla škoda, protože vzápětí se do černého trefil M.Gajdušek, snížil na 3:1. Další šance ale naši hráči nedokázali využít, naopak, v závěru opět inkasovali, prohráli vysoko 1:4. Vedoucí příčku tabulky III.třídy  přepustilo naše béčko Sokolu Měcholupy. Ten sice měl také problémy v Nal. Horách, ale nakonec tam vyhrál těsně 2:1 a to mu stačilo k zisku 3 bodů.  Rozhodčí M.Šmrha z N.Hor, ŽK 1:1, sestava Mochtína : Kloupar, Bláha, Javorský, Hrudička, Šťastný (46.Reitmaier), Matoušek (46.Sukovatý), Zahradník, M.Žiak (70.Kubala), Zimmermann (46. Potužník), Gajdušek, Plánička, branka : GAJDUŠEK Marek - 1, přihlíželo 50 diváků.

TRENINKY dorostu proběhnou v tomto týdnu jen v Mochtíně a to v úterý a čtvrtekod 18,00 hodin, mělo by přijít i co nejvíce mužů z "B" týmu !!!

Zítra v neděli 23.3.2014 přijďte povzbudit naše "A" muže, kteří hrají doma v Mochtíně důležitý zápas I.A třídy od 15,00 hod. s FK Staňkov  !!!