V sobotu 15.3.2014 odehrál náš dorost i muži "B" svoji poslední herní přípravu. Dorost v Sušici na umělce, muži "B" pak ve Vrhavči. Pro oba naše týmy to byla generálka před mistrovským jarem 2014, které začíná příští sobotu 22.3.2014.

V pátek 14.3. bylo ještě "letní" počasí, když se přes den teploty pohybovaly kolem 14 - 20 stupňů Celsia, přes noc se ale vše změnilo a v sobotu 15.3, kdy se oba přípravné zápasy uskutečnily, byla nepříjemná zima, pršelo a foukal silný vítr ! I soupeři našich mužstev byli silní, nepřekvapuje proto ani, že oba zápasy naši fotbalisté prohráli. Byla to však dobrá příprava. Škoda jen, že chyběli někteří hráči jak dorostu, tak i mužům.

..dorosty TJ Sušice - Sokol Mochtín  3:0 (0:0). Hrálo se na umělé trávě za řízení rozhodčího laika. Naši kluci drželi se silným soupeřem krok, ale v závěru druhého poločasu se již projevila silnější lavička domácí Sušice, Mochtínu naopak docházela síla, chyběli hráči na střídání (nebyli : Madera, Matoušek, Rubáš, Zajíc, Hadáček) a to bylo znát.

..muži Sokol Vrhaveč - Sokol Mochtín "B"  4 : 3 (1:0). Náš tým, kterému chyběli někteří hráči (Reitmaier, Javorský, Nováček, Riška,Kubala  ad.) podal proti domácímu Sokolu velice solidní výkon a při lepším zakončení mohl být výsledek ještě příjemnější. Hlavně velké 2 šance Gajduška, Potužníka a Bejvla byly blízko proměnění. Domácí vedli v průběhu utkání již 3:1 a 4:1, ale bojovnost našich kluků a snaha o korigování výsledku přinesla ovoce, snížili v závěru utkání na přijatelnou porážku.  Rozhodčí Koura, sestava : Kloupar, Bláha, Bejvl (80. Burian), Šťastný, J.Žiak, Zahradník, Matoušek, M.Žiak, Sukovatý, Gajdušek, Potužník, branky : Marek GAJDUŠEK - 2, Václav ZAHRADNÍK

V neděli 16.3.2014 hraje naše ÁČKO mužů od 14,30 hod. 2. mistrák jara I.A třídy v KŘIMICÍCH.

... budeme našim fotbalistům držet palce !!! 

Známe již některé výsledky I.A třídy ze soboty 15.3.  : Nýrsko - Rozvadov 0:2, Zruč - Chlumčany 2:1, Černice - Sp. Poříčí 2:2, p.kopy 3:2, M.Touškov - H.Týn 2:6, Nýřany - Ch. Újezd 2:0.