radiční turnaj amatérů ve stolním tenisu "O Vánočního kapra"  se uskutečnil v tělocvičně ZŠ v Mochtíně 23.12.2017. Pořadatelem byl odbor SPV a oddíl Rekreačního sportu, měl pěknou účast i sportovní úroveň.

V samostatném turnaji žactva, ve kterém startovalo 7 dětí, si vedl nejlépe Lukáš VELEK ze Sokola Mochtín, vítězem hlavního turnaje dorostu a dospělých se stal Petr ČERNÝ, který zde startoval za PS Křeč Mochtín.

Turnaj žáků
Zde startovalo 7 kluků a tak se hrálo systémem každý s každým. Bylo v něm odehráno 21 zápasů, zcela jednoznačně s 18 body ho vyhrál šikovný mochtínský fotbalista (momentálně hostuje v Lubech) a všestranný sportovec Lukáš Velek z Hoštiček, obhájil tak své loňské prvenství.

Konečné pořadí :
1. Lukáš Velek, So Mochtín - 18 b., 2. Dominik Valečka, FK Janovice - 11 b., 3. Adam Kuba, Du Janovice - 10 b., 4. Adam Pivec, TJ Sušice - 10 b., 5. David Pivec, TJ Sušice - 7 b., 6. Daniel Vozka, So Mochtín - 5 b., 7. Jakub Pretzelmayer, So Mochtín - 2 b.

Hlavní turnaj dorostu a dospělých
Byl odehrán za rekordní účasti 16 hráčů a tak byl zvolen systém na dvě porážky. Zápasy byly hodně vyrovnané, bez porážky ho nakonec vyhrál bývalý skvělý fotbalista a všestranný sportovec TJ Sokol Mochtín, 42 letý Petr ČERNÝ z Mochtína. Tentokráte zde hájil barvy PS Křeč Mochtín.

Konečné pořadí : 1. Petr Černý - PS Křeč, 2. Jiří Chára - Klatovy, 3. Tomáš Velek st. - Hoštičky, 4. Karel Černý st. - Srbice, 5.-6. Pavel Černý - BK Písek a Lukáš Velek - So Mochtín, 7. - 8. Karel Šot st. a Milan Žiak - oba So Mochtín, 9.-12. Jiří Čeleda, Zbyněk Smolík - oba So Mochtín, Mirek Švátora ml. - AC Lhůta a Anna Rubášová - Těšetiny, 13.-16. Zdeněk Hrdlička - Klatovy, Jan Žiak - So Mochtín, Kryštof Pavlík - Viktoria Plzeň, Nicol Jahnová - Těšetiny

    Hrálo se v příjemné předvánoční atmosféře, všichni se těší na další ročník.


    Za vedení TJ Sokol Mochtín, přeji všem členům TJ Sokol Mochtín (i jejich příznivcům) krásné a pohodové vánoce, do nového roku 2018 pak pevné zdraví, štěstí a hodně sportovních úspěchů !!!

   Jen připomínám
, že naší poslední sportovní akcí roku  2017 je tradiční "Rozlučková halovka s uplynulým rokem 2017" pro dorost a muže, která se koná tradičně ve sportovní hale ZŠ Čapkova v Klatovech v sobotu 30.prosince ! Je určena nejen členům  naší TJ, ale i našim příznivcům, družstvo tvoří 4 hráči + golman + náhradníci, přihlášky jsou na místě v den konání v 8,30 - 8,40 hod., samotný turnaj v halové kopané bude zahájen v 9,00 hod. . Startovné za tým je 300,- Kč, hraje se "O putovní pohár TJ Sokol Mochtín", součástí akce bude i tradiční vyhlášení nejlepšího sportovce TJ So Mochtín roku 2017 !   Přijďte si zasportovat, popř. zafandit si !