Vytisknout
O tomto víkendu jsme měli v akci obě naše mužstva. Začala totiž jarní část OP ml. žáků. K prvnímu mistrovskému utkání OP jsme zajížděli v sobotu odpoledne do Švihova. V neděli odpoledne na klatovském hřišti jsme přivítali tým z Benešova.

Švihov 3 : 5 KT/ Mochtín ( 1 : 4 )

branky : 7 a 70 min Němeček Jakub
              12 min Zítek Miroslav
              34 min Rejžek Ondřej
              35 min Kubaňová Kateřina

K prvnímu utkání jarní části sezóny jsme měli k dispozici dvě kompletní sedmičky ( hraje se 7 + 1 ) a nutno říci, že hlavně v prvním poločase to bylo na naší hře hodně znát. Do zápasu jsme šli s jasným cílem a to získat 3 body do tabulky, což se nám nakonec povedlo. 

Od první minuty jsme na soupeře vletěli. Hráči a dvě hráčky soupeře dobře napadali hned u jejich branky a tím pádem jsme získávali míče a vytvářeli si postupně brankové příležitosti. Hned v 7 min se prosadil Jakub Němeček po krásné akci po levé straně, kdy ho našel přesnou přihrávkou Kryštov Kacerovský. Tato branka nás ještě více nabudila a nadále jsme pokračovali ve vysoké aktivitě. Odměnou nám byly další tři branky. Všechny tři branky padli rovněž po velmi pohledných akcích. Soupeř hrozil pouze sporadicky a to většinou z brejků, který jednou dokázal proměnit.
Ve druhé půli soupeř změnil rozestavení, když ze zálohy vysunul do útoku svého kapitána Kníže Milan. Tento tah domácím vycházel. Domácí tým zjednodušil hru a svými přihrávkami zásoboval svého kapitána. Ten se díky šikovnosti a svým fyzickým parametrům dokázal ještě dvakrát prosadit. Nám chvilku trvalo než jsme na to dokázali zareagovat. Jinak si troufnu říci, že naše vítězství bylo zcela zasloužené. Všem hráčů patří poděkování za bojovnost a nasazení.

Sestava : Fišr Michal - brankář 

                Hromada Lukáš, Rejžek Ondřej, Kacerovský Kryštof, Kindelmann Lukáš, Michálek Marek ( hráči Klatov )
                Němeček Jakub, Kubaň Tomáš, Kubaňová Kateřina, Janošťáková Katarina, Potužák Vít, Hodek Josef, Zítek Miroslav, Ryneš Ondřej, Ryneš Tomáš ( hráči Mochtína )

Trenéři : Fišr Michal, Pytel Jiří, Cihlář Jaroslav ml.

U12  2 : 18 ( 0 : 13 )

branky : 61 min Rejžek Ondřej
              70 min Kubaň Tomáš

V tomto zápase, zejména ve druhém poločase jsme podali zatím nejlepší výkon. V poli jsme byli naprosto vyrovnaným soupeřem. Kdybychom dokázali proměnit ale spoň polovinu šancí, tak by výsledek byl daleko příjatelnější. Bohužel zakončení je zatím naší největší slabinou. Naše dvě branky padly jako přes kopírák. Vzadu jsme získali míč a přes pravou stranu a přesnou přihrávkou před branku rovnou do zakončení.

Sestava : Fišr Michal
                  Hromada Lukáš,  Hanžlík Karel, Rejžek Ondřej, Kacerovský Kryštof,  Hanzlík Daniel, Nudera Daniel , Šedlbauer Vojtěch,Žambůrek Patrik,  ( hráči Klatov )
                Němeček Jakub, Kubaň Tomáš, Kubaňová Kateřina, Ryneš Ondřej ( hráči Mochtína )

Trenéři : Fišr Michal, Pytel Jiří, Rajalová Markéta

Tréninky pokračují ÚT od 18:00 hodin v KT umělka
                                 ČT od 16:00 hodin v Mochtíně
                                 PÁ od 16:15 hodin v KT umělka

Sobota 20.04.2024 od 10:00 hodin v Mochtíně přivítáme tým ze Žichovic ( OP ml. žáků )
Neděle 21.04.2024 od 10:00 hodin zajížíme do Strakonic ( U12 divize )
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 93