Vytisknout
Obě naše mužstva mladších žáků hrála shodně v sobotu své další mistrovské zápasy. My jsme opět měli problémy s velkou neúčastí dětí z různých důvodů. Museli jsme donominovat čtyři hráče ze starší přípravky.  V sobotu dopoledne jsme na domácím hřišti hostili tým ze Strážova. Od 15,00 hodin se hrálo utkání divize, kdy jsme zajížděli do Písku.

KT B / Mochtín 3 : 4 Strážov   ( 2 : 1 )

branky : 6, 33 min KubaňTomáš
              59 min Němeček Jakub

Dnešní zápas se nám vůbec nepovedl. Za celý zápas jsme se nedokázali dostat k náší hře. Povedlo se nám sice vstřelit tři branky, ale jinak jsme celý zápas tahali za kratší konec. Chyběl nám od všech lepší pohyb bez míče, bojovnost a nasazení. Když se k tomu ještě přidala naše bolest v  neproměňování šancí, tak se zrodil nečekaný, ale jinak z cela zasloužený výsledek. Naši hráči si musí uvědomit, že se žádný soupeř neporazí sám. Soupeř si zcela po zásluze připisuje zaslouženě první body do tabulky. Nám nic jiného nezbývá než zase poctivě potrénovat a hlavně věci z tréninku přenést do zápasu.

Sestava : Tsizdyn Maksym - brankář
                 Němeček Jakub, Hodek Josef, Kubaň Tomáš, Kubaňová Kateřina ( hráči Mochtína) 
                 Koreš Lukáš, Kindelmann Lukáš, Michálek Marek, Žambůrek Patrik, Rejthar Dominik, Křišťa Jindřich, Fišr Michal ( hráči Klatov )

Trenéři : Cihlář Jaroslav ml., Fišr Michal, Pytel Jiří, Rajalová Markéta

U12 divize Písek 26 : 0 KLatovy   ( 17 : 0 )

K dnešnímu zápasu museli nastoupit čtyři hráči kteří měli v nohách dopolední zápas. Soupeř byl po celé utkání lepším týmem. My musíme všechny hráče pochválit za to že se po celý zápas snaží, ale soupeři jsou ještě o dost dále jak co se týká fotbalovosti, tak hlavně ve fyzické vyspělosti. 

Sestava : Tsizdyn Maksym - brankář
                 Němeček Jakub, Kolář Tobias ( hráči Mochtína )
                 Šedlbauer Vojtěch, Koreš Lukáš, Bureš Lukáš, Bureš Tomáš, Hromada Lukáš, Kacerovský Kryštof, Fišr Michal, Smolař Matěj ( hráči Klatov )

Trenéři : Fišr Michal, Smolař Stanislav

Tréninky tento týden : PO od 16,30 hodin KT umělka
                                      ÚT od 16,00 hodina KT umělka
                                      ČT od 18,30 hodin Mochtín 


SO 21.10. od 14,00 hodin OP ml. žáků v Sušici

NE 22.10. od 15,00 hodin divize U12 v KT na Rozvoji

Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 272