Vytisknout
Ve středu od 16,00 hodin na hřišti v Klatovech proběhla dohrávka 1 kola divize U12. Hostili jsme pražský tým ABC Braník. 

KT U12 2 : 23 ABC BRANÍK ( 0 : 11 )

branka : 41 min Rejžek Ondřej
               66 min Hromada Lukáš

K tomuto zápasu jsme měli k dispozici 14 hráčů. Prostor dostali i někteří hráčí, kteří hrajou především OP - důvod je prostý - je to odměna za jejich přístup a nutno říci, že se vůbec neztratili. Touhle cestou bychom se chtěli ubírat i nadále. Soupeř byl po celé utkání lepším týmem. Měl ve svých řadách už opravdu hráče, kteří dokáží měnit těžiště hry a hlavně jejich zakončení mělo obrovskou kvalitu. Nám se povedlo ve 41 min  po individuální akci a po faulu na Ondru Rejžka dát nádhernou branku z volného přímého kopu, kdy autorem branky byl sám faulovaný Ondřej Rejžek - dneska nejlepší hráč společně s brankářem Fišr Michal. Druhou branku jsme přidali po pěkné akci středem hřiště kdy se krásnou střelou k tyči prosadil Lukáš Hromada.My se snažíme, ale pořád nám tam chybí takovéto zdravé a hlavně radostné nasazení. Tento  první rok  berem jako přípravu na příští ročník, kdy už budeme všichni věkem patřit do kategorie U12.

Sestava : Fišr Michal - brankář
                Ryneš Ondřej, Potužák Vít, Kolář Tobias, Němeček Jakub, Janošťáková Katarina, Kubaňová Kateřina ( hráči Mochtína )
                Kindelmann Lukáš, Nudera Daniel, Rejžek Ondřej, Šedlbauer Vojtěch, Hromada Lukáš, Michálek Marek, Hanzlík Daniel ( hráči Klatov )

Trenéři : Fišr Michal, Rajalová Markéta, Kolář Zdeněk, Cihlář Jaroslav ml.

SO 7.10. od 10,00 hodin OP ml. žáků zajíždíme do Horažďovic

NE 8.10. od 15,00 hodin U12 divize v KT přivítáme tým Motorlet
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 252