Vytisknout
Ve čtvtrek jsme zajížděli k derby zápasu do Lub. Byla to dohrávka 3 kola, ve které se nám bohužel opět nepodařilo bodovat.

U12 LUBY  10 : 0 KLATOVY ( 3 : 0 )

Bohužel nás trápí velká morodka ( 7 dětí nemocných a 3 děti mimo fotbalové aktivity =  jedno mužstvo mínus ). Po tomto utkání nám ulehli další dva hráčí. Nechci se tím nějak omlouvat, ale to je bohužel realita. Když napíšu, že jsme ze soupeřem hráli po jejich vápno naprosto vyrovnanou partii, tak se tomu nebude chtít věřit, protože výsledek je naprosto jednoznačný. My jsme do zápasu měli pouze 2 náhradníky, kteří se vrátili po týdenních horečkách a soupeř točil kompletní 2 sedmičky hráčů. 
Od prvních minut se hrál celkem svižný fotbal a to zásluhou obou týmů. Soupeř nás dokázal potrestat hned z prvního našeho zaváhání.  My jsme opět trefovali buď tyče a nebo dobře chytajícího brankáře. Důležité je že se snažíme hrát náš kombinační fotbal a nikdo se neodhodlá k odkopávání. Musíme všechny bojovníky pochválit za jejich přístup a nasazení a doufat, že se brzo dostaví i dobrý výsledek v podobě vítězství.

Sestava : Fišr Michal - brankář
                Houdek Tomáš, Němeček Jakub, Kubaňová Kateřina, Kolář Tobias ( hráči Mochtína )
                Nudera Daniel, Rejžek Ondřej, Šedlbauer Vojtěch, Kacerovský Kryštof,  Hromada Lukáš ( hráči Klatov )

Trenéři : Fišr Michal, Kolář Zdeněk, Cihlář Jaroslav ml.

SO 30.9.2023 od 10,00 hodin  U 12 divize zajíždíme  na hřiště FC Tempo Praha.

SO 30.9.2023 od 10,00 hodin OP ml. žáku přivítáma na domácím hřišti v Mochtíně zatím vedoucí tým Chanovice/Kasejovice
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 279