Vytisknout

O uplynulém víkendu odehrály svoje turnaje všechny přípravky, mini přípravka hrála v neděli v Sušici za účasti 12 týmů, již v sobotu dopoledne sehrála mladší přípravka turnaj na domácím hřišti v Mochtíně za účasti 4 družstev (Mochtín, Luby A, Horažďovice a Kolinec) a starší přípravka potom v sobotu odpoledne odehrála turnaj v Horažďovicích (Horažďovice, Luby B, Klatovy U10 a Mochtín).


Mini přípravka

V neděli 24. 9. 2023 hrála mini přípravka turnaj v Sušici od 10:00. Turnaje se zúčastnilo 12 týmů rozdělených do mladší a starší skupiny. Mochtín měl jeden tým v mladší skupině a druhý ve starší skupině. Oba týmy odehráli velice dobrý turnaj a děti obou týmu vsítily velké množství gólů. Turnaj byl velice vydařený v podání nejmladších hráčů Mochtína.

Sestava:

mladší: David Sádlík, Dominik Blažek, Matyáš Švátora, Martin Doležal, Štěpán Švára

starší: Jaroslav Truska, Tadeáš Kraus, Adam Tušek, Matěj Příbek

Trenéři: Milan Žiak ml., Petra Doležalová, Roman Kraus


Mladší přípravka

Mladší přípravka odehrála svůj třetí podzimní turnaj v sobotu 23. 9. 2023 od 10:00 hodin opět na domácím hřišti v Mochtíně, kde se hrálo na 2 hřištích, všechny 4 týmy (Mochtín, Luby A, Horažďovice a Kolinec) odehrály 3 zápasy po 25 minutách s 10minutovou přestávkou mezi zápasy.

Na turnaj nás tentokrát bylo 13, mohli jsme tak střídat 6 obránců a 6 útočníků, takže jsme střídali 3 čtyřky, což nebylo úplně ideální, neboť se naši fotbalisté a fotbalistka po vystřídání hůře dostávali do tempa. Turnaj se nám tentokrát moc nevydařil, většině hráčů chybělo větší nasazení a bojovnost, fotbalovosti z naší strany bylo rovněž málo. V prvních dvou zápasech jsme dostali od soupeřů dva příděly (0:11 a 0:8), když nás v obou zápasech po slibném začátku oba soupeři jasně přehráli. Třetí zápas proti Kolinci již byl vyrovnaný, přesto jsme i s tímto týmem prohráli 2:4, když za nás skóroval Honzík Kubalík a Tadeáš Kraus.

Pochvalu za předvedený výkon tentokrát nezaslouží asi nikdo, všichni zahráli hodně pod své možnosti, schopnosti a fotbalové dovednosti, je potřeba pořádně potrénovat a natrénované pak přenést do zápasů. Doufejme, že si z toho naši mladšíci vezmou ponaučení a budou předvádět již jenom lepší výkony.

Výsledky Mochtína:

Mochtín – Luby A                      0:11

Mochtín – Horažďovice              0:8

Mochtín – Kolinec                     2:4, Kubalík, Kraus T.


Ostatní výsledky:

Kolinec – Horažďovice              4:7

Kolinec – Luby A                      2:3

Luby A – Horažďovice               3:4


Sestava:

brankář: Truska Jan

obrana: Podráský Jiří, Vaisová Nina, Král Tomáš, Vlk Dominik, Vais Filip, Kraus Kryštof

útok: Kubalík Jan, Höfler Tomáš, Toman Matyáš, Doležal Martin, Král Pavel, Kraus Tadeáš

Trenéři: Podráský Jiří, Kraus Roman



Starší přípravka

V sobotu odpoledne odehrála starší přípravka další turnaj, tentokrát na hřišti v Horažďovicích. Na úvod jsme hráli hned s domácím mužstvem. Horažďovice šly po vyrovnaném začátku utkání do vedení 2:0. Dvěma góly nás vrátil do hry Vojta Toman a stav byl 2:2. Následně si domácí vzali vedení zpět a na konečnou remízu srovnal Ráďa Plášek. V druhém utkání jsme nastoupili proti Lubům B. Po většinu zápasu jsme byli lepším celkem a utkání jsme dovedli do vítězného konce 5:2. Branky v tomto utkání zařídili Ondra Švára 2x, Toman, Kubaňová, Plášek. K poslednímu utkaní jsme nastoupili proti Klatovům U10. Na obou stranách bylo k vidění spousta šanci, ale nakonec šťastnější byli Klatovští 2:0.

Výsledky Mochtína:

Mochtín – Horažďovice 3:3, Toman V. 2, Plášek

Mochtín – Luby B         5:2, Švára O. 2, Toman V., Kubaňová , Plášek

Mochtín – Klatovy U10  0:2


Sestava:
Kubaň – Sádlíková, Ulrich, Toman V., Kubaňová, Plášek, Potužák, Dresler, Švára

Trenér: Toman Petr

 
Tréninky mini přípravky stále pokračují pondělky a čtvrtky vždy od 17:30 hodin, tréninky mladší a starší přípravky jsou v tomto týdnu v pondělí od 17:00 hodin a dobrovolný společný trénink MP a SP ve čtvrtek také od 17:00 hodin.

Další turnaje budou: 

Mini přípravka – neděle 1. 10. 2023 od 10:00 hodin na domácí půdě v Mochtíně

MP – neděle 1. 10. 2023 od 10:30 hodin v Nýrsku

SP – sobota 30. 9. 2023 od 14:00 hodin v Horažďovicích

Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 298