Vytisknout
Ve středu od 17,30 hod se na domácím hřišti odehrála dohrávka 1 kola OP ML. žáků. Na tento zápas jsme měli k dizpozici 15 hráčů, které jsme střídali hokejovým způsobem.

Od prvních minut byl k vidění oboustraně pohledný fotbal. Naše mužstvo mělo po celý první poločas mírnou herní převahu, kterou jsme dokázali využít 5 vstřelenými brankami. Všechny vstřelené branky jsme dali po pěkných kombinačních herních situacích. Hráči v prvním poločase plnili pokyny které máme naučené. Druhý poločas už z naší strany nebyl tak povedený. Chyběl nám pohyb a bylo až neskutečně mnoho zkažených přihrávek ( nejspíš došlo v hlavách k uspokojení z prvního poločasu ). Nutno dodat, že soupeř se ve druhém dějství zlepšil v kombinaci a přidal na důrazu v obou pokutových území. My jsme za druhý poločas dokázali pouze dvakrát ohrozit branku soupeře. Jinak bych chtěl všechny naše hráče pochválit za jejich chuť a bojovnost.

ST 20.9.2023 OP ML ŽÁKŮ.... KT B/ MO 5 : 2 ŠVIHOV ( 5 : 0 )

Sestava : Fišr Michal - brankář
                Kubaň Tomáš, Ryneš Ondřej, Ryneš Tomáš, Potužák Vít, Hodek Josef, Kubaňová Kateřina, Janošťáková Katarina ( hráči Mochtína )
                 Michálek Marek, Kindelmann Lukáš, Paroubek Tomáš, Bouberle Petr, Žambůrek Patrik, Isopescu Sebastian Eugen ( hráči Klatov ) 
                
                
                
Branky domácích : 3 min Potužák Vít
                                 6 min Kubaň Tomáš
                                12 min Michálek Marek
                                25 a 28 min Kubaňová Kateřina

Treněři : Cihlář Jaroslav ml., Smolař Stanislav

Další utkání odehrajeme v NE 24.9. od 10,00 hodin na hřišti v Hrádku u Sušice.
Divize U11 v NE 24.9. od 10,00 hodin Mochtíně přivítáme tým ze Strakonic.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 311