Vytisknout

V neděli dopoledne sehrála mladší přípravka turnaj na domácím hřišti v Mochtíně za účasti 4 družstev (Mochtín, Luby A, Luby B a Železná Ruda) a starší přípravka odpoledne odehrála turnaj v Nalžovských Horách (Nalžovské Hory, Horažďovice, Janovice a Mochtín).

Mladší přípravka

Mladší přípravka odehrála svůj druhý podzimní turnaj v neděli 17. 9. 2023 od 10:00 hodin na domácím hřišti v Mochtíně, kde se hrálo na 2 hřištích, všechny 4 týmy (Mochtín, Luby A, Luby B a Železná Ruda) odehrály 3 zápasy po 25 minutách s 10minutovou přestávkou mezi zápasy.
Na turnaj nás tentokrát bylo 10, takže jsme střídali 4 obránce a 5 útočníků. V prvních dvou zápasech zahráli mochtínští kluci a jedno děvče velmi dobře. Škoda ztraceného 1. zápasu s Luby B, když jsme v pohodě vedli 3:0 a nic nenasvědčovalo tomu, že bychom neměli zápas dotáhnout do vítězného konce. Bohužel jsme však nepochopitelně polevili a lubští mladšíci dokázali skóre zápasu otočit, a nakonec o jednu branku vyhrát. Ve 2. zápase proti Železné Rudě jsme měli vytrvalou převahu, neboť hosté měli k dispozici jen 6 hráčů, přesto jsme zahráli velmi dobře a výsledkem bylo konečných 14:0 pro naše mladšíky. Ve třetím zápase proti suverénním Lubům A jsme na začátku utkání byli soupeři vyrovnaným protivníkem, po obdržených 2 gólech jsme nepochopitelně přestali hrát a soupeř nás nakonec porazil 8:0.
Pochvalu za předvedené výkony zaslouží všichni, včetně kluků z minipřípravky, je potřeba se ovšem dále zlepšovat, což je jistě v možnostech všech mochtínských mladšíků.

Výsledky Mochtína:

Mochtín – Luby B                     3:2, Toman, Král, Podráský

Mochtín – Železná Ruda         14:0, Toman 4, Podráský 3, Vaisová 2, Kraus K. 2, Král, Truska,                                                                 vlastní
Mochtín – Luby A                      0:8


Ostatní výsledky:

Luby A – Železná Ruda           18:1

Luby A – Luby B                      11:1

Luby B – Železná Ruda             7:4


Sestava:

brankář: Truska Jan

obrana: Podráský Jiří, Vaisová Nina, Král Tomáš, Kraus Kryštof

útok: Vais Filip, Kubalík Jan, Toman Matyáš, Kraus Tadeáš, Doležal Martin

Trenéři: Podráský Jiří, Kraus Roman


Starší přípravka

V neděli odpoledne odehrála svůj další turnaj starší přípravka v Nalžovských Horách. Je potřeba pochválit Honzu Trusku, který dopoledne od 10 hodin odchytal turnaj mladší přípravky a následně od 13 hodin chytal i za starší přípravku. První dva zápasy jsme zvládli dobře a oba zápasy jsme vyhráli. K poslednímu utkání jsme nastoupili proti Horažďovicím, které byly fotbalovější, ale na začátku zápasu jsme je hodně trápili, ale potom už nám došly fyzické síly a utkání jsme prohráli.

Výsledky Mochtína:

Mochtín – Nalžovské Hory        5:1

Mochtín – Janovice                   8:2

Mochtín – Horažďovice             2:11


Sestava: Truska – Troch, Ulrich, Dresler, Pořický, Plášek, Zítek, Bauerová


Trenér: Toman Petr


Tréninky mini přípravky stále pokračují pondělky a čtvrtky vždy od 17:30 hodin, tréninky mladší a starší přípravky ve stejné dny od 17:00 hodin.


Další turnaje budou: 

Mini přípravka – neděle od 10:00 hodin v Sušici

MP – sobota 23. 9. 2023 od 10:00 hodin opět v Mochtíně

SP – sobota 23. 9. 2023 od 14:30 hodin v Horažďovicích

Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 299