Vytisknout

V sobotu dopoledne se zúčastnila mochtínská mini přípravka turnaje ve Strážově, mladší přípravka hrála turnaj v Lubech za účasti 4 družstev (Luby A, Janovice, Kolinec a Mochtín) a starší přípravka pak odehrála turnaj v Hrádku u Sušice (Hrádek, Bolešiny, Horažďovice a Mochtín).

Mini přípravka

Turnaj se konal 9. 9. 2023 od 10:00 ve Strážově. Turnaje se zúčastnilo 7 týmů. Týmy byly rozděleny na mladší a starší skupinu. Mladší skupina měla 3 týmy: Klatovy, Žichovice a Mochtín.

Mochtín vyhrál 5 ze 6 zápasů a v jednom remizoval. Svůj první turnaj veleúspěšně odehrál Dominik Pavéza a Dominik Blažek. Oba na svém prvním turnaji dali 5 gólů a na to, že to byl jejich první turnaj, tak hráli skvěle. I ostatní hráči z Mochtína nasázeli soupeřům velké množství gólů. Pochvala od trenérů patří všem hráčům za skvěle odehraný turnaj.

Sestava:

Tadeáš Kraus, Jaroslav Truska, Dominik Pavéza, Dominik Blažek, Richard Troch a Adam Tušek

Trenéři: Milan Žiak ml., Milan Žiak st.


Mladší přípravka

Mladší přípravka odehrála svůj první podzimní turnaj v sobotu 9. 9. 2023 od 10 hodin v Lubech, kde se hrálo na 2 hřištích (na tréninkovém hřišti a malém hřišti s umělou trávou), všechny 4 zúčastněné týmy (Luby A, Janovice, Kolinec a Mochtín) odehrály 3 zápasy po 25 minutách.

Na turnaj se nás nakonec sešlo pouze 5, takže jsme byli vděčni, že nám trenér domácí lubské mladší přípravky Miroslav Kolář zapůjčil 2 hráče a 1 hráčku, všechny tyto lubské naděje zahrály velmi dobře, střelecky se 4krát prosadil Sebastian Kvapil. Také mochtínští kluci (tentokrát nehrála žádná hráčka) podali velmi dobré a bojovné výkony, v bráně spolehlivě zachytal Honza Truska, v obraně zahráli velmi dobře Jirka Podráský a Kryštof Kraus, který navíc přidal 2 branky, v útoku se snažili novic v sestavě Martin Doležal a také Tomáš Höfler.

Ve všech třech zápasech odehrála mochtínská MP vyrovnaná utkání, přestože nakonec vyhrála pouze jednou a dvakrát prohrála.

Výsledky Mochtína:

Mochtín – Kolinec (UMT)          3:2, Kraus, Kvapil, Fremuth

Mochtín – Janovice (UMT)        3:5, Kvapil 2, Kraus

Mochtín – Luby A                      1:5, Kvapil

Sestava:

brankář: Truska Jan

obrana: Podráský Jiří, Kraus Kryštof, Fremuth Tomáš (Luby)

útok: Doležal Martin, Höfler Tomáš, Kvapil Sebastian (Luby), Polívková Anežka (Luby)

Trenéři: Podráský Jiří, Kraus Roman


Starší přípravka

V sobotu zahájila sezónu naše starší přípravka na hřišti v Hrádku u Sušice. Pro většinu hráčů to byl první turnaj po přechodu z mladší přípravky. Sehráli jsme tři utkání a byla k vidění spousta šancí i pěkných akcí.

Výsledky Mochtína:

Mochtín – Horažďovice 4:9

Mochtín – Bolešiny       4:3

Mochtín – Hrádek         2:6


Sestava: Kubaň – Troch, Ulrich, Toman, Pořický, Plášek, Bauerová, Dresler, Potužák, Zítek


Trenér: Toman Petr

 
Tréninky mini přípravky stále pokračují pondělky a čtvrtky vždy od 17:30 hodin, tréninky mladší a starší přípravky ve stejné dny od 17:00 hodin.

Další turnaje budou: 

MP – neděle 17. 9. 2023 od 10 hodin v Mochtíně

SP – neděle 17. 9. 2023 od 13 hodin v Nalžovských Horách

Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 320