Vytisknout
V sobotu 29.7.2023 odehrálo naše "B" družstvo mužů svoji první herní přípravu před mistrovským podzimem 2023, který začíná úvodním kolem již 13.8., ve kterém Mochtín B přivítá doma kvalitní Železnou Rudu.

Přípravný zápas mužů B  -29.7. - TJ Sokol Mochtín B - TJ Start Luby B    1:10 (0:7)

    Mistrovský podzim 2023 se nezadržitelně blíží a tak narychlo dojednaný přátelák s béčkem sousedního Startu Luby, které hraje okresní přebor, přišel vhod. Naše mužstvo nastoupilo s 5 nováčky - dorostenci, kteří se s dospěláckým fotbalem začínají teprve seznamovat. Chodí ale poctivě na treninky a tak dostali od trenéra naší zálohy Jiřího Podráského důvěru zahrát si co nejvíce.
       Hosté přijeli v kombinované sestavě (A-B-dorost) a hlavně v 1.poločase dávali jasně najevo, že jsou zkušenější a herně vyspělejší.
       Pomohla jim navíc rychlá branka zkušeného a trestuhodně neobsazeného  Sidorenka ve 12.minutě, pak přišly dvě lacinné branky ve 12. a 17.minutě a naše "rozklepaná" obrana pomohla soupeři k navýšení skore do poločasu na hrozivých 0:7 ! Po změně stran se naše mužstvo zlepšilo, sehrálo vyrovnanější partii, ale v závěru utkání znovu 3x inkasovalo. Několik brankových šancí si naši fotbalisté též vypracovali, ale zakončení bylo zoufalé. V 87. min. měl největší šanci skorovat náš 15 letý mladíček Pavel Uldrych, ale prováhal správný moment zakončení. A tak se čestným úspěchem mohl pochlubit v předposlední minutě tohoto duelu náš již zkušený Martin Sádlík. Rozhodoval HR Muknšnábl, přihlíželo na 50 diváků a nutno dodat, že zápas splnil svůj účel.
 Sestava Mochtína B  : Pretzelmayer Jar., Horský Michal, Biedermann Mir., Kalrubík , Podráský Ji., Potužník Lad., Strejc Stan., Smolík Radek, Kovařík Pa., Sádlík Martin, Uldrych Pa. + Pretzelmayer Ja., Bauer Adam.  branky :  SÁDLÍK Martin - za vítěze Doupovec 3, Sidorenko a Mareš po 2, Tomaka, Červený a Vozka po 1

     A protože dochází ke změně termínu přípravného zápsu našeho áčka mužů Mochtín - Vrhaveč
 ze soboty na neděli 6.8., budeme se snažit pro náš "B" tým sehnat ještě jednu herní přípravu na sobotu 5.8.2023. Info včas vydáme.

Důležité ale je, aby se co nejrychleji zapojili do treninků i další hráči "A" i "B" týmu ! Bez řádné přípravy se mistrovské zápasy hrát nedají !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 415