Vytisknout
Mochtínští fotbalisté - muži zahájili letní přípravu 12. července a první tři kvalitní treninky vedl nový asistent trenéra Jar. Cihláře staršího Zbyněk Smolík. V NE odpoledne pak již odjížděl s několika dalšími kamarády na kratší dovolenou. Treninky na hřišti v Mochtíně ale pokračují pravidelně dál a to ve středu 19.7. a pátek 21.7. od 19,00 hodin, v neděli 23.7. pak od 10,15 hod. (nedojde-li ke změně).

    V sobotu 22.7. 2023 se mohou fotbaloví fanoušci těšit na zajímavou podívanou. Na mochtínském hřišti bude totiž od 10,30 hodin odehrán přípravný zápas divizního áčka SK Klatovy 1898 s účastníkem Krajského přeboru TJ Holýšov.

     Herní příprava mužů So Mochtín :

V SO 29.7. 
se řada našich hráčů zúčastní v Nýrsku (od 9:00 v areálu pod sjezdovkou) tradičního turnaje v malé kopané "Nagasaky Cup 2023", který je memoriálem Petra Zborníka.          Petr v dorostenecém věku chytával za Mochtín, pravidelnou účastí naši hráči uctívají světlou památku svého kamaráda.

V NE 30.7. se bude hrát od 17:30 na hřišti v Mochtíně zápas Mochtín - Tlumačov

V SO 5.8.  bude od 17,30 hod. odehráno utkání Mochtín - Vrhaveč

V SO 12.8. pak naši muži odehrají v Bolešinech od 17:00 poslední přípravu s místním SK Bolešiny

   ještě však hledáme dalšího soupeře
pro odehrání nějakého přípravného zápasu pro náš "B" tým, který letos vyjímečně zahájí novou mistrovskou soutěž (okresní III.třídu) 2023/2024 dříve než áčko a to již v NE 13.8. od 17:00 na domácím hřišti s Železnou Rudou !

 Na Mochtínské áčko mužů
čekají hned v úvodu podzimní části I.B třídy (do které letos sestoupilo) tři okresní derby zápasy !
V NE 20.8. začíná doma s nováčkem ze Švihova, pak zajíždí v SO 26.8. na hřiště ambiciózních Měcholup a v NE 3.září doma přivítá dalšího aspiranta na postup do I.A třídy - Svatobor Hrádek !

   Fanoušci se mají na co těšit : 
             V I.B třídě, sk. B (14 dr.) bude odehráno v každé polovině 9 okresních derby zápasů (!) s (FC Švihov, TJ Měcholupy, Sv. Hrádek, FK Svéradice, Pfe. Chanovice, SK Bolešiny, FK Horažďovice, SK Strážov a SK Klatovy "B". Zbylí soupeři jsou : Starý Plzenec, Losiná, Spálené Poříč, Blovice a TJ Sokol MOCHTÍN.

   I ve III.třídě, ve které bude hrát i náš "B tým mužů Sokola Mochtín, je 14 družstev. Nováčky jsou
Kašperské Hory a Veřechov (oba sestup z OP), Milčice a Ježovy (oba týmy postoupily ze IV. třídy) + stávající týmy : Žel. Ruda, Měcholupy B, Hartmanice, Budětice, Janovice B, Svéradice B, Bolešiny B, Hrádek B a Velké Hydčice.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 434