Vytisknout

V sobotu 24. 6. 2023 od 14:00 hodin proběhl v mochtínském sportovním areálu DĚTSKÝ SPORTOVNÍ DEN, který opět po roce připravila naše TJ Sokol Mochtín v čele s Petrou Doležalovou a ve spolupráci s obcí Mochtín.

Přálo počasí, akce byla vzorně připravená, organizace také zaslouží pochvalu, byla i slušná účast soutěžících dětí (cca 70).

Na hlavním i tréninkovém fotbalovém hřišti v Mochtíně bylo připraveno 15 stanovišť, na kterých děti absolvovaly spoustu zajímavých úkonů a soutěží, a to sportovních, zábavných i netradičních. O hladký průběh se staral početný pořadatelský sbor, na závěr každý soutěžící obdržel na památku medaili a  věcnou cenu.

Spokojenost byla na všech stranách, s dětmi si atmosféru užívali též jejich rodiče, prarodiče a další rodinní příslušníci.

Velké poděkování patří hlavní organizátorce této akce, kterou byla zmiňovaná Petra Doležalová. Práci při přípravě a realizaci této vydařené akce odvedli převážně členové oddílu Rekreačního sportu a fotbalového oddílu naší TJ, ale též další dobrovolníci, kterým rovněž patří pochvala a poděkování za svůj volný čas, který věnovali dětem.

V neposlední řadě patří poděkování také všem zúčastněným dětem a doufejme, že se jim v Mochtíně líbilo a že se zúčastní dalších akcí pořádaných naší TJ Sokol Mochtín!

Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 394