Vytisknout
Naše fotbalové naděje odehráli o tomto víkendu své první venkovní turnaje. Mladší přípravka hrála v sobotu v Hrádku u Sušice a starší přípravka v něděli Klatovech na umělce. 

MLADŠÍ PŘÍPRAVKA

Dneska hrála turnaj mladší přípravka v Hrádku u Sušice a zahájila tim svoji jarní sezónu. Hrálo se na tréninkovém hřišti a terén nebyl úplně idealni. Odehráli jsme tři zápasy a do příštího turnaje budeme muset zlepšit hlavně nasazení a bojovnost.

Mochtin 5 : 1 Hradek B 
Mochtin 1 : 14- Hradek A 
Mochtin 2 : 3 Nalzovske hory 

Sestava: Kubaň David - Toman Vojta, Troch Radim, Truska Jan, Kraus Kryštof, Potužák Jonáš, Pořický Štěpán
               
Trenér : Toman Petr

STARŠÍ PŘÍPRAVKA

dnešní turnaj se konal v Klatovech na umělce za pořadatelství naší TJ. Byl to zahajovací turnaj jarní části 2023 na venkovním hřišti. Celkově hodnotím naše výkony celkem dobře. První dva zápasy jsme byly po celá utkání jednoznačně lepší. Poslední zápas s Bolešinami se hrál oboustraně pohledný fotbal. Myslím si , že jsme byli o kousek lepší, ale nakonec remíza je spravedlivá. Musím všechny pochválit za nasazení a bojovnost.
Sestava : Kubaň David a Tomáš, Houdek Tomáš, Potužák Víťa, Toman Vojta, Kolář Tobias, Janošťáková Kateřina, Kubaňová Kateřina, Bauerová Viktorie

Trenéři : Cihlář, Kolář, Toman
Mochtín 16 : 1 Švihov
Strážov 0 : 6 Bolešiny
Mochtín 6 : 1 Strážov
Švihov 2 : 10 Bolešiny
Mochtín 6 : 6 Bolešiny
Švihov 6 : 2 Strážov

Tréninky jsou pondělí a čtvrtek v Mochtíně SP a MP vždy od 17,30 hodin. Školička sportu trénuje v KT ZŠ Tolstého od 17,00 hodin. 
O víkendu jsou na programu další turnaje MP a SP - oba turnaje se hrajou shodně v sobotu od 10,00 hodin ( MP v Kolinci, SP v Sušici )
 
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 344