Vytisknout

V neděli 26.02.2023 odehrálo naše „áčko“ na klatovské umělé trávě svůj třetí a zároveň poslední přípravný zápas před jarní částí mistrovské sezóny proti mladým klatovským nadějím. Hrálo se za silného studeného větru a v druhé půli také za hustého sněžení, které značně komplikovalo pohyb a kombinaci obou týmů. Náš tým opět nastoupil ve značně kombinované sestavě, stejně však tomu bylo i na straně soupeře, když oba týmy byly rádi, že daly dohromady potřebných 11 lidí na odehrání utkání.

SK Klatovy straší dorost - TJ Sokol Mochtín 5:5 (3:2)

S ohledem na sestavu našich fotbalistů se nedá mluvit o generálce na mistrovské jaro a utkání se tak velmi těžko hodnotí. Domácí mladíci byly po celý zápas pohyblivějším týmem, lépe kombinovali a drželi častěji míč na svých kopačkách. Naši hráči často chybovali v obranné fázi a některé góly svým nedůrazem a laxností soupeři doslova darovali. Mochtín dokázal skórovat převážně po brejkových akcích a jednou také po rohovém kopu.  

Sestava Mochtína: Prokop Daniel, Troch Roman, Jarabica Stanislav, Lysek Jakub, Gajdušek David, Strejc Stanislav, Velek Tomáš, Smolík Zbyněk, Žiak Jan, Dolejš Jiří, Pretzlmayer Jaroslav.

Střídali: Smolík Radek

Branky Mochtína: Pretzlmayer 2x, Dolejš, Smolík Z., Žiak

 

V sobotu 04.03.2023 ve 14:30 nastoupí naše áčko k prvnímu mistrovskému a zároveň derby zápasu v Lubech. Jelikož oba týmy v tabulce dělí pouhé 2 body (Mochtín drží 12. místo se ziskem 17 bodů, Luby jsou 13. se ziskem 15 bodů) bude se jednat o jeden z klíčových zápasů, který hodně napoví o šancích našeho týmu na záchranu v I.A třídě. Uvidíme, v jaké sestavě naše áčko do Lub vůbec odjede, nicméně průběh zimní přípravy moc optimismu nepřináší…  

Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 509