Vytisknout
O víkendu 5. - 6.11 odehrály starší a mladší přípravka poslední turnaje podzimní části.

Turnaj starší přípravky v neděli 6.11. v Sušici
Turnaj se odehrál na umělé hřišti. Každý tým nakonec hrál pouze tři zápasy. Zápasy mochtínského výběru měli celkem vysokou fotbalovou úroveň. První zápas proti "béčku" domácích náš tým zvítězil 4:1. Druhý zápas byla bitva mezi Mochtínem a Žichovicemi, kde nakonec byl vítězem tým Žichovic za stavu 4:6. Poslední zápas mochtinské starší přípravky byla gólová přestřelka mezi Mochtínem a Švihovem. Skóre posledního zápasu se uklidnilo na stavu 9:8 pro náš výběr.
Sestava : Kubaň Tomáš, David a Kačka, Ryneš, Kolář, Houdek, Potužák, Bauerová, Janošťáková
Trenéři : Kolář a Cihlář

Trenér Jaroslav Cihlář ml. by chtěl pochválit své svěřence za podzimní část a poděkovat za vzornou reprezentaci naší TJ.

Turnaj mladších přípravek v Kolinci v sobotu 5.11.
Také mladší přípravka odehrála svůj poslední venkovní turnaj. Bohužel marodka trápila náš tým a proto naše mladší přípravka odjela na turnaj pouze s jedním náhradníkem. Bojovný ale náročný výkon našeho týmu s únavou upadal a náš tým prohrál všechny 3 zápasy a z toho dva těsně.
Sestava: Kubaň D. - Podráský, Truska - Kraus, Oulehle, Potužák J

Mochtínská mini přípravka od 3.11. trénuje v hale ZŠ Tolstého od 17:00 hod každé pondělí a čtvrtek. Od 14.11 se k nim přidá i mladší a starší přípravka ve stejném čase a ve stejných dnech.

Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 470