Vytisknout
V neděli 23.10. 2022 odehrálo naše béčko mužů svůj poslední letošní mistrovský zápas na domácím hřišti. Se svými fanoušky se rozloučilo ziskem 1 bodu za remisu 2:2 s SK Bolešiny B. Podzimní část III.třídy zakončí příští neděli ve Svéradicích.

.. 23.10. - III.třída mužů mistrovsky - Sokol Mochtín B - SK Bolešiny B  2:2 (1:1).

Utkání bylo odehráno za příjemného podzimního počasí před slušnou diváckou návštěvou. Hosté měli sice více ze hry, ale náš tým si vypracoval více golových šancí. Lepší zakončení však chybělo.
    Mochtín vedl od 5.minuty 1:0 golem Ládi Potužníka z pokutového kopu (faul na Ji.Švátoru) a to až do 31.minuty, kdy za hosty srovnal na 1:1 Zavřel. V další části utkání byly šance na gol na obou stranách, ale golmani obou týmů (náš Pe. Rajtmajer i hostující Nadymáček) byli vždy na svém místě, drželi stále nerozhodný stav. Změna přichází až 15.minut před koncem utkání. To hosté těží z hrubky našeho hráče při ztrátě míče, jdou do přečíslení a z rychlého protiútoku střílí Bošek důležitý gol na 1:2 pro Bolešiny. Náš tým se snažil v závěrečných minutách o vyrovnání a to nakonec přišlo. V 88.minutě utekl po levé straně Tomáš Vlk, jeho centr našel před brankou hostů  nabíhajícího Tomáše Krále a ten přesnou hlavičkou srovnává na konečných 2:2 !  Utkání odřídil jako HR Jiří Moravec, na lajnách mu asistovali mladíci Jakub Mazán a Jonáš Javorský, ŽK 2:2, ČK 1:0 (92. Pe. Švátora po 2ŽK), 70 diváků,
Sestava Mochtína : Rajtmajer Petr, Švátora Petr, Podráský Jiří, Švátora Jiří, Smolík Radek, Pavlík Jaroslav, Vlk Tomáš, Sádlík Martin, Pretzelmayer Jaroslav, Škoch Matěj, Potužník Ladislav - Král Tomáš, Žiak Jan, branky : POTUŽNÍK Ladislav, KRÁL Tomáš - Zavřel Marek, Bošek Petr.

Poslední zápas letošního roku  odehraje naše béčko mužů příští neděli 30.10.2022 od 14,30 hod. ve Svéradicích s "B" týmem FK Svéradice. Tímto utkáním bude uzavřena 1.polovina mistrovského ročníku III.třídy 2022/2023.
     
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 553