Vytisknout
S bolestí v srdci oznamuji všem členům a příznivcům naší TJ Sokol Mochtín, že naše řady opustil navždy náš kamarád, dlouholetý a skvělý sportovec - pan Karel ČERNÝ ze Srbic. Jeho srdce přestalo bít po dlouhé těžké nemoci ve středu 12.října 2022 ve věku nedožitých 72 let.

     Náš kamarád Karel, přezdívaný "Kvašňák" (to proto, že měl podobný herní projev jako legendární Andrej Kvašňák z AC Sparta) patřil k velkým osobnostem Mochtínského fotbalu. Hrával dlouhé roky a skvěle na postu středního záložníka, rozdával přihrávky (které měly oči) na své spoluhráče do všech stran, uměl navíc též pohotově a přesně vystřelit. Zkrátka: pan fotbalista a navíc dokonalý džentlmen a to nejen na hřišti, ale i mimo něj !

     Karel nehrál za Mochtín jen fotbal, ale též výborně i stolní tenis. Ke sportu vedl i své dva syny Karla a Petra, kteří mu dělali vždy jen radost, stejně tak jako i jeho čtyři vnoučata. Oporou a fanynkou zároveň mu byla vždy jeho manželka Milada, též dlouholetá členka a cvičenka TJ Sokol Mochtín.

      Karel Černý náš svět navždy opustil, ale v našich srdcích zůstává - čest jeho památce !

S drahým zesnulým se jeho rodina i my všichni, kteří jsme ho měli rádi, naposledy rozloučíme v úterý 18.října 2022 ve 12,45 hod. v obřadní síni krematoria města Klatov.
  
Ti, kteří se v tento čas nebudou moci rozloučení zúčastnit, zcela jistě mu věnují na jeho poslední cestě z tohoto světa tichou vzpomínku - děkujeme.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 626