Vytisknout
Všechny naše mladežnické týmy se o víkendu zůčastnily turnajů a předvedly kvalitný fotbal. Starší přípravka se zúčastnila turnaje v Hrádku u Sušice, mladší přípravka odjela na turnaj do Klatov. A naši nejmladší hráčí odjeli na odložený turnaj do Sušice.

9.10. turnaj starši přípravky v Hrádku u Sušice

Turnaj se hrál za hezkého počasí a byl kvalitně obsazen. Domácí Hrádek postavil dvě mužstva, tudíž naši hráči odehráli 5 zápasů po 20 minutách. Po dlouhé době byly k dispozici 2 kompletní pětky Mochtinských fotbalistů. První 3 zápasy jsme odehráli velice dobře. Bohužel jsme vůbec nestačili na Nýrsko a Hrádek A.
Mochtín 0 : 2 Hrádek B
Mochtín 4 : 1 Klatovy B
Mochtín 4 : 1 Strážov
Mochtín 0 : 4 Hrádek A
Mochtín 2 : 9 Nýrsko
Sestava : Ryneš Ondra a Tomáš, Kubaň Tomáš a David, Toman, Němeček, Houdek, Kolář , Potužák, Janošťáková, Bauerová
Trenéři : Kolář a Cihlář

9.10. turnaj mladší přípravky v Klatovech
I naše mladší přípravka odehrála v neděli turnaj, Hrálo se na umělé trávě a celkem přálo i počasí. Fotbalová štěstěna oproti minulému týdnu Mochtínskému výběru nepřála ale přesto Mochtínská omladina předvedla kvalitní výkony zvláště v prvním a třetím zápase.
Mochhtín - Klatovy 4:6
Mochtín - Kolinec 1:5
Mochtín - Janovice 4:4
Sestava: Truska, Troch, Sádlíková, Fleisig, Podráský, Zítek, Skalický, Pořický a Hofler.
Trenér: Petr Toman

9.10. turnaj mini -přípravky v Sušici
Kvůli velké marodce na nedělní turnaj odjel pouze jeden tým Mochtínských nejmladších fotbalistů. Mochtínu se na turnaji velice dařilo. Vyhrál 4 zápasy, pouze proti Klatovům prohrál o jeden gól. Velká výkon převedli všechny děti ale hlavně svůj velký fotbalový talent ukázala Nina Veisová (trénuje teprve měsíc).
Sestava: Filip Veis, Nina Veisová, Matyáš Toman, Jára Truska, David Sádlík, Štěpán Švára.
Trenér: Milan Žiak

 
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 575