Vytisknout
V sobotu 8.10.2022 odehrálo naše béčko mužů další mistrák III. třídy na domácím hřišti a po krátkém bodovém výpadku se opět mohlo radovat z vítězství. Ve vyrovnaném utkání porazilo Žihobce 1:0 brankou z pokutového kopu.

.. 8.10. - III.třída mužů mistrovsky TJ Sokol Mochtín "B" - TJ Žihobce   1 : 0 (0:0).

Příjemné podzimní počasí provázelo tento duel, který nepřinesl žádný oslnivý fotbal. Hra byla vyrovnaná, soupeř byl trochu lepší v kombinaci, ale zakončení mu chybělo, stejně jako našim hráčům. O výhře naší zálohy nakonec rozhodl pokutový kop za faul na L.Potužníka, který v 60.minutě bezpečně proměnil kapitán týmu Petr Švátora. Utkání odřídila trojice mladých arbitrů Muknšnábl Filip - Toman Michal, Bernard Filip, DFA byl Jiří Petržílka, ŽK 1:3, 50 diváků.
Sestava Mochtína : Kašpar Lubomír, Smolík Radek, Šup Ondřej, Švátora Petr, Podráský Jiří, Švátora Jiří, Jarabica Stanislav, Škoch Matěj, Sádlík Martin (Král Tomáš), Potužník Ladislav, Vlk Tomáš (Pavlík Jaroslav)
branka : ŠVÁTORA Petr (z pok.kopu)

Další mistrovský zápas III.třídy mužů odehraje náš "B" tým v neděli 16.10.2022 od 15,30 hodin v Hrádku u Sušice s místním Svatoborem Hrádek "B".
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 582