Vytisknout
Deštivé počasí provázelo víkendové turnaje nejmladších fotbalistů z Mochtína. Turnaj minipřípravek byl kvůli špatnému počasí přesunut na další víkend. Mladší přípravka se zúčastnila turnaje v Sušici v sobotu 2.10. Stařší přípravka jela tentýž den na turnaj do Lub.

..Turnaj mini-přípravek 2.10. v Sušici
Z mochtína byly připraveny na turnaj dva týmy nejmenších fotbalistů. Turnaj byl bohužel zrušen kvůli špatnému počasí. Turnaj byl přesunut na neděli 9.10 v Sušici od 10 hod.

..Turnaj mladších přípravek 2.10 v Sušici
Turnaje se zúčastnily 4 týmy: Mochtín, Sušice A, Sušice B a Strážov. Svoji brankářskou premiéru zde sehrál Jan Truska a premiéra to byla velice úspěšná. Mochtín v prvním zápase podlehl domácímu týmu Sušice A - 3:10. Po první zápase se svěřenci trenéra Petra Tomana "rozjeli" a druhý zápas s "béčkem" domací Sušice, Mochtín jednoznačně zvítězil 7:2. Ve třetím zápase Mochtín rozstřílel tým Strážova vysoko 12:2. Trenér Petr Toman ocenil kvalitu akcí a krásu gólů, které jeho svěřenci předvedli.
Příští víkend v neděli 9.10. od 10 hod. se mladší přípravka zúčastní turnaje v Klatovech.
Sestava: Truska, Troch, Sádlíková, Podráský, Toman M., Toman V., Zítek, Skalický

..Turnaj starších přípravek 2.10 v Lubech
Turnaj se zůčastnilo 5 týmu: Mochtín, Luby A, Luby B, Bolešiny a Sušice. Mochtínští fotbalisté první zápas prohráli 2:6 proti domácímu týmu Luby A. V tomto zápase doplatily hlavně na neproměňování šancí a nedostatečný důraz před oběma brankami. Další dva zápasy, Mochtín 7:2 Luby B a Mochtín 10:1 Bolešiny, svěřenci trenéra Jardy Cihláře zvládli bravurně a po obou zápasech se jednoznačně radovali z vítězství. Poslední zápas, Mochtín-Sušice, byl boj o každý centimetr hřiště. V tomto zápase Mochtínský výběr bohužel na konec nezvítězil a "padl" 3:7.
V neděli 9.10. od 10 hod. se starší přípravka předvede na dalším turnaji v Hrádku u Sušice.
Sestava: Kubaň David, Kubaň Tomáš, Kubaňová Kateřina, Bauerová Viktorie, Janošťáková Kateřina, Toman Vojtěch, Potužák Vítek, Kolář Tobias.
Trenéři: Cihlář, Toman, Kolář.




Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 519