Vytisknout
Za "uplakaného " počasí se hrálo utkání 1.A třídy mužů Mochtín - Kaznějov. Naši fotbalisté odehráli s vedoucím týmem tabulky vyrovnanou partii, ale na body to nestačilo, prohráli smolně 3:4. Rozhodující, vítězná branka byla vlastní, padla v 80.minutě.

..SO 1.10.2022 - I.A třída mužů Sokol Mochtín - FK Bohemia Kaznějov  3 : 4 (2:1).

 
I tentokráte byl náš tým značně oslaben, přesto odehrál s kvalitním soupeřem vyrovnanou partii. Skore otevřel již v 5.minutě náš kapitán Jakub Bejvl povedenou hlavičkou po centru z RK. Radost z vedení 1:0 však trvala pouhé tři minuty, protože hosté srovnali na 1:1 stejným způsobem - hlavou po RK. Vzápětí měl náš tým další velkou šanci na vedení, ale náš kapitán tentokráte bránu hostů přestřelil. Ve 12.minutě hosté nastřelují břevno naší brány a mají více ze hry. Jenže, těsně před přestávkou kopal Mochtín RK a z něj přímo do brány zatočil Tomáš Velek míč přímo do brány, poslal svůj tým do vedení 2:1.
       Bohužel, z vedení se naši fanoušci dlouho neradovali. Hosté brzo po přestávce dvěma lacinými goly otočili výsledek ve svůj prospěch, vedli 2:3, byli na koni. Jenže, Mochtín bojoval, snažil se o vyrovnání. A opět pomohla standartka. V 78.min. srovnává po RK "Angličanem" na 3:3 Jiří Dolejš, vypadá to nadějně. O pouhé dvě minuty na to však přichází na druhé straně smolný moment, kdy náš stoper Petr Blažek v záklonu nešťastně přehazuje hlavou svého golmana, vlastní brankou upravuje na 3:4 !. Mochtín měl v závěrečném tlaku šance na vyrovnání, ale neproměnil je a tak si hosté odvážejí z Mochtína všechny tři body a posilují svoji pozici s 19 získanými body v čele tabulky. Náš tým je s 10 body na 9. místě. Zápas odřídil p. Václav Pressl, na lajnách mu asistovali František Petrželka a Roman Bína, DFA byl Petr Komanec, ŽK 0:1, 50  diváků.
Sestava Mochtína : Švátora Petr, Gajdušek David, Dolejš Jiří, Blažek Petr, Lysek Jakub, Bejvl Jakub, Smolík Zbyněk (25. Velek Tomáš), Žiak Jan, Kutka Marek, Osvald Jaromír (80. Smolík Radek), Šafránek Jan, branky : BEJVL Jakub, VELEK Tomáš, DOLEJŠ Jiří - Dinh Tuan Anh - 2, Vondráček Jan, vlastní (P. Blažek)

Další zápas I.A třídy

odehraje áčko So Mochtín v neděli 9.10. od 16,00 hod. v Rokycanech s FK Rokycany "B". K tomuto zápasu se bude odjíždět auty z Mochtína ve 14,00 hod, z Klatov od pošty ve 14,10 hod.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 562