Vytisknout
Středeční dohrávka I.A třídy Mochtín - Košutka Plzeň skončila smírnou remsiou 2:2. Zisk 1 bodu stačil hostům k tomu, aby se vyhoupli se 16 body do čela tabulky, polepšil si i Mochtín, který poskočil s 10 body na 7.příčku před Luby, které mají stejný počet bodů, stejně jako Malesice na 6.místě.

.. 28.9. - mistrovská dohrávka I.A třídy mužů Sokol Mochtín - TJ Košutka Plzeň 2:2 (2:2)

I tato dohrávka se hrála za dešťových přeháněk a chladného počasí na kluzkém terénu. A úspěšnější vstup do zápasu měli hosté. Již v 7.minutě vedli 0:1 šťastným golem Trinera a když ve 23.min. zvýšil Liška na 0:2, vypadalo to s Mochtínem bledě. Jenže, domácí fotbalisté to nezabalili, právě naopak.Ve 38. min. snížili Smolíkem na 1:2 a o vyrovnání na 2:2 se postaral ve 42.min. po RK přesnou hlavičkou náš stoper a hrající trenér v jedné osobě - Jiří Dolejš. A v náporu pokračovali mochtínští fotbalisté i po přestávce a mnoho nechybělo, aby vstřelili vítězný gol. Brankáři obou týmů však byli ve druhé části utkání vždy úspěšnější, než-li zakončovatelé šancí, skore se nezměnilo, oba soupeři brali po 1 bodu.Utkání odřídil s přehledem Adam Fanfule, na lajnách mu asistovali Lad. Fanfule a Lukáš Jílovec, ŽK 2:2, ČK 0:1 (43. Šavlík - TR košutky), 60 diváků. 
Sestava Mochtína : Kašpar Lubomír, Gajdušek David, Dolejš Jiří, Blažek Petr, Čeleda Jiří (26. Šafránek Jan), Lysek Jakub, Bejvl Jakub, Kutka Marek (79.Velek Tomáš), Žiak Jan, Smolík Zbyněk, Pretzelmayer Jaroslav (79. Osvald Jaromír), branky : SMOLÍK Zbyněk, DOLEJŠ Jiří - Triner, Liška

POZVÁNKA na další  mistrovský fotbal v Mochtíně :

..SO 1.10. od 16,00 hod.
I.A třída mužů Sokol Mochtín - FK Bohémia Kaznějov
                
"B" muži
So Mochtín zajíždí k mistráku III.třídy v NE 2.10. do Janovic, kde je stanoven začátek utkání na 16,00 hodinu.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 553