Vytisknout
V sobotu 6.8.2022 vyhrálo naše béčko mužů úvodní zápas nového soutěžního ročníku 2022/2023 ve Velkých Hydčicích vysoko 8:4, ale přišlo o svého šutéra, který musel pro zranění v 60.min. ze zápasu odstoupit. I v deseti ale náš tým dovedl zápas k výhře, střelcem utkání byl náš Jakub Lysek, autor 4 branek !

6.8.2022 - III.tř. mužů mistrovsky - Tatran Velké Hydčice - Sokol Mochtín B  4:8 (1:2)

K utkání odjelo naše béčko jen s 11 hráči, museli navíc pomoci kluci z áčka a bylo to znát. Domácí šli do vedení z penalty v 18.minutě, ale o 10min. později to bylo 1:1, když se parádně do šibenice trefil J.Bejvl. Domácí pak neproměnili další penaltu, skore se ale měnilo na druhé straně. Po rohovém kopu se k odraženému míči dostal J.Pretzelmayer a nekopromisní střelou posílá Mochtín do vedení 1:2. A když stejný hráč tři minuty po přestávce zvyšuje již na 1:3 pro Mochtín, bylo jasné, že domácí tým dnes pravděpodobně na body nedosáhne. Naši hráči přidávali další branky, nejvíce se ale činil Jakub Lysek, který se do černého trefil 4 x !  Domácí přitvrdili, doplatil na to náš kanonýr Jar. Pretzelmayer, který musel pro zranění v 60.min.hřiště předčasně opustit. V 70.min. šli do desti i domácí, kterým byl za brutální faul (naštěstí bez následků) vyloučen R.Potužák. V poslední dvacetiminutovce pak padlo ještě 5 branek, zrodil se hokejový výsledek 4:8. za který si naši borci přivezli z V.Hydčic první 3 mistrovské body. Zápas rozhodoval Miroslav Šmrha, na lajnách mu asistovali Michal Toman a Filip Muknšlábl, ŽK 1:1, ČK 1:0 (R.Potužák), 30 diváků.
      Sestava Mochtína : Prokop Daniel, Švátora Petr, Smolík Radek, Žiak Milan, Podráský Jiří, Potužník Ladislav, Lysek Jakub, Bejvl Jakub, Žiak Jan, Blahník Matyáš, Pretzelmayer Jaroslav, branky : Hlaváč 2, Kropáček, Kylián - LYSEK Jakub - 4, PRETZELMAYER Jaroslav - 2, BEJVL Jakub, ŽIAK Jan

Zítra - v neděli 7.8.2022 se hraje v Mochtíně okresní derby zápas I.A třídy mužů

  Sokol Mochtín - Start Luby -
začíná se v 18,00 hod. - přijďte se podívat, přijďte povzbudit naše fotbalisty o první důležité mistrovské body !!!

POZVÁNKA na zápas 2.kola III. třídy mužů :

Příští neděli
14.8.2022

se bude hrát v Mochtíně mistrovský zápas III.třídy mužů So Mochtín B - SRK Železná Ruda se začátkem v 17,00 hodin
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 653