Vytisknout
Úvodní plánovaný přípravný zápas našich fotbalistů mužů s SK Klatovy "B" byl pro nedostatek hráčů na obou stranách na zrušení. Nakonec se ale vše vyvinulo jinak. Klatovskému diviznímu áčku odřekl (též pro nedostatek hráčů) přípravný zápas divizní Osek a tak se po domluvě obou klubů zápas v Mochtíně nakonec v sobotu 16.7. odehrál s tím, že v 1.poločase nastoupí u hostů áčko a ve II. pol. "B" tým Klatov.

Mochtínský tým měl velkou absenci hráčů (dovolená, zranění, nemoc, prac. povinnosti), aby mohl tento přípravný zápas odehrát, musel mu soupeř půjčit pár hráčů. Zápas se hrál za slunečného počasí na vzorně připraveném trávníku, s přehledem ho odřídil Petr Švátora. Podívat se přišlo cca 80 diváků, kteří viděli 20 branek ! Bohužel, všechny v síti za zády mochtínských golmanů. O výsledek ale tentokráte vůbec nešlo - důležité bylo, že se nikdo nezranil a že si hlavně hosté z Klatov mohli dobře potrenovat na kvalitním hřišti.

So 16.7.2022 - příprava mužů Sokol Mochtín - SK Klatovy 1898   0 : 20 (0:12)

Brankostroj hostů otevřel již v 6. minutě parádní střelou ze 25 m Antonín Presl (nejlepší hráč na hřišti), další branky padaly až do závěrečné 90.minuty, kdy účet podtrhnul svoji brankou střídající Hošek.
Branky : Presl a Hošek - 4, Brabec, Krejčiřík - 3, Prančl, Vacek - 2, Šoul, Sojka po 1.

Sestava Mochtína : Blahník (46. Prokop D.), Bejvl, Osvald, Gajdušek, Lysek, Žiak, Kutka, Škoch, Smolík R., Tomaka (46. Sojka), Fiala (46.Blahník).

Sestava Klatov : Valeš (46. Novák), Šoul, Meszáros (46.Janda), Sojka (46.Barborka), Brabec (46.Valeš), Krejčiřík, Prančl (46.Partyngl), Vacek, Lukeš (46. Urs), Presl (46. Marek), Aizner (46. Hošek)
                                           -x-x-x-x-x-

TRENINKY mužů budou v následujícím týdnu v Mochtíně v úterý a pátek od 18,00 hod.

Další přípravný zápas
mužů bude odehrán opět v Mochtíně a to v sobotu 23.7.2022 od 17,00 hod.  So Mochtín - Přeštice "B"  (hosté jsou novým účastníkem I.A třídy)






Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 764