Vytisknout
O Mochtínské pouti - v neděli 12.června 2022 uspořádala naše TJ Sokol Mochtín, ve spolupráci s Obcí Mochtín, velice zdařilý DĚTSKÝ SPORTOVNÍ DEN. Přálo počasí, akce byla vzorně připravená, organizace klapala na jedničku a byla i rekordní účast soutěžících dětí. Zúčastnilo se jich 94 !


Na hlavním i treninkovém fotbalovém hřišti v Mochtíně bylo připraveno  15 stanovišť, na kterých děcka absolvovala spoustu zajímavých úkonů a soutěží a to většinou netradičních. O hladký průběh se staral početný pořadatelský sbor, na závěr každý soutěžící obdržel při závěrečném hodnocení na památku medaili, magnetku a drobnou věcnou cenu. A navíc ještě poukázku na párek v rohlíku, který si mohl každý vyzvednout  v místní Fotbalce !  
  
     Spokojenost byla oboustranná,  s děcky si pouťovou a sportovní atmosféru užívali též jejich rodiče a prarodiče, bylo se na co dívat.

    Mé velké poděkování patří hlavním organizátorům této akce, kterými byli především trenéři naší Školičky sportu - minipřípravky v čele s Petrou Doležalovou, která k nám do Mochtína jezdí pravidelně trenovat naše začínající sportovce až z Čínova ! Velký kus práce v přípravě i v den konání odvedl Milan Žiak starší, ale pochvala a poděkování patří celému 25 členému pořadatelskému sboru, který věnoval svůj volný čas a své sportovní zkušenosti  dětem - naší budoucnosti.

      Fotografie z akce od Pavla Šota naleznete v naší fotogalerii zde:
http://www.tjmochtin.cz/fotogalerie/category/238-detsky-sportovni-den-mochtin-12-6-2022.html
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 808