Vytisknout
Naše mladší přípravka So Mochtín se zúčastnila v SO 28.5.2022 plánovaného turnaje v Lubech, kde startovalo 5 týmů. Z celkového prvenství se nakonec radovali naši kluci a děvčata, kteří porazili všechny své soupeře - blahopřejeme !

... 10.letošní (venkovní) turnaj mladších přípravek - LUBY - 28.5.2022

   
Startovalo na něm 5 družstev, mezi nimi i náš tým Sokola Mochtín, vedený trenérem Petrem Tomanem. A náš tým, složený ze 6 kluků a 3 děvčat si zde vedl oparvdu znamenitě. Porazil všechny své soupeře a bez ztráty jediného bodu celý turnaj vyhrál !!!

Mochtín dokázal porazit Sušici B 11:1, pak zvládl těsně vyhrát i nad silným Nýrskem 4:3, ve 3. klání porazil pořádající Luby 8:1 a výhrou 10:0 na SK Klatovy své vítězné tažení dokončil.
Sestava Sokola Mochtín : David Kubaň, Jakub Němeček, Radim Troch, Ondřej Ryneš, Vojtěch Toman, Jan Zítek, Lucie Podráská, Kateřina Kubaňová a Katarina Janošťáková.

       V neděli 5.6.2022 se Mochtínská mladší přípravka zúčastní v Bolešinech závěrečného - finalového turnaje soutěžního ročníku 2021/2022 okresu Klatovy, který tam bude začínat v 10,00 hodin.  Budeme našim mladým reprezentantům držet palce, aby uspěli co nejlépe !

POZOR !
    
Naše Tělovýchovná jednota Sokol Mochtín připravuje ve spolupráci s Obcí Mochtín velký DĚTSKÝ SPORTOVNÍ DEN, na který srdečně již dnes zveme nejen děcka, ale i jejich rodiče a prarodiče
     Připraveny budou pro účastníky různé druhy soutěží (většinou netradiční), ve kterých budou sbírat body. Na závěr každý absolvent obdrží pamětní medaili a malé občerstvení  + případně i drobné ceny.  
     Dětský sportovní den se uskuteční v neděli 12.června 2022 o Mochtínské pouti se začátkem ve 14,00 hodin !   Více - viz plakátek vlevo v dokumentech tohoto našeho webu.

    Občerstvení (na vlastní náklady) v místní FOTBALCE) je zajištěno, Obec Mochtín zajistila i pouťové atrakce, které mohou účastníci v hojném počtu navštívit !
     
           Na Dětském sportovním dni rádi uvítáme nejen děcka z Mochtína, ale i ze širokého okolí  - přijďte, těšíme se na Vás !
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 673