Vytisknout
Náš "B" tým mužů nečekaně zabodoval v neděli 15.5.2022 v Malém Boru, kde porazil místní Sokol 1:0! Bohužel, na posun v tabulce z předposledního 13.místa výše to nestačilo, protože 3 body získaly v Nýrsku nečekaně i Nezamyslice. V tabulce Okresního přeboru jsou stále o 1 bod před naší zálohou, mají blíže k záchraně. Včera odehrála zdařilý turnaj v Bolešinech i naše mladší přípravka, která tam obsadila pěkné 2.místo.

..14.5.2022 - Turnaj mladších přípravek v Bolešinech za účasti 5 družstev.
Náš tým Sokola Mochtín, vedený trenérem Petrem Tomanem zde porazil Nalžovské Hory 2:1, Janovice 3:0, Nýrsko 10:2 a prohrál pouze s pořádajícím SK Bolešiny 2:6 a obsadil tak pěkné 2.místo. Mochtín odehrál turnaj v sestavě : David Kubaň, Vojta Toman, Ondřej Ryneš, Radim Troch, Eliška Holá, Vojtěch Oulehle a Adam Fleisig. Dle slov jejich trenéra: děcka všechny zápasy odmakala nadoraz, zaslouží pochvalu !
Další turnaj ml. přípravek se hraje v NE 22.5. od 10,00 hod. v Mochtíně za účasti družstev: Mochtín, Nal. Hory, Švihov a Hrádek - přijďte se podívat !
 
Starší přípravka So Mochtín
se v sobotu 21.5. zúčastní turnaje v Nýrsku se začátkem v 10,00 hod. Startovat zde budou: Sušice B, Nýrsko, Hrádek a Mochtín.

MINI přípravka So Mochtín
po krátké pauze pojede v sobotu 21.5.2022 na turnaj do Nalžovských Hor, který se tam bude hrát u příležitosti otveření nového fotbalového hřiště ! začátek je v 10,00 hod.

... 15.5.2022- OP mužů mistrovsky TJ Sokol Malý Bor - TJ Skol Mochtín B  0:1 (0:1).
Favoritem utkání byli domácí fotbalisté, ale naše záloha zde podala dobrý výkon a nakonec si odvezla všechny tři body ! Bohužel, přišla ale  o svého kanonýra Jaroslava Pretzelmayera, který po nešetrném zákroku musel pro zranění ze zápasu již ve 20.min. odstoupit ! Za faul na něho se sice kopala penalta, kterou bezpečně proměnil Matěj Kapusta a dostal naše béčko do jednogolového vedení, ale ...... A  vedení 0:1 Mochtín B uhájil až do konce, odvezl si všechny tři mistrovské body !
Skvělé zachytal především náš golman Matyáš Blahník, výborně v defenzivě pracovala obrana i záložní řada, v ofenzivě pak byl blízko golu agilní T.Vlk i T. Kanta, ale své šance neproměnili. Zápas odřídil r.Steinbach Jiří, ŽK 1:2, 45 diváků, sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Smolík Radek, Šup Ondřej, Toman Petr, Troch Roman, Prokop Marek, Jarabica Stanislav (80. Žiak Milan), Novák Zdeněk, Vlk Tomáš, Kapusta Matěj, Pretzelmayer Jaroslav n(20.min. Kanta Tomáš), branka : KAPUSTA Matěj 1 z pok. kopu

V dalším kole OP mužů se odehraje zápas So Mochtín "B" - TJ Sušice "B" v Mochtíně a to v sobotu 21.5. od 17,00 hodin. Přijďte se podívat a povzbudit naše fotbalisty !
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 701