Vytisknout
S velkou marodkou a se špatnou koncovkou se v poslední době trápí mochtínské áčko mužů v I.A třídě. V sobotu 7.5.2022 odehrálo další zápas na hřišti svého soupeře a to v Tachově, který usiluje o postup do Krajského přeboru. Tachov dle předpokladů zvítězil 4:0, ale Mochtín se zde prezentoval nadějným výkonem. Měl i řadu vyložených šancí na skorování, které bohužel v branky neproměnil.Snad se to otočí v sobotu 14. května, kdy doma hostí v dalším utkání I.A třídy zálohu divizního FK Rokycany

... 7.5. mistrovsky I.A třída mužů FK Tachov - TJ Sokol Mochtín   4 : 0 (3:0)

I tento duel absolvoval Mochtín v okleštěné sestavě, přesto podal v Tachově nadějný výkon. Domácí byli sice více na míči a fotbalově lepší, přesto si naši fotbalisté vypracovali řadu golovek, které však v kýžené goly nedokázali proměnit.
    Hned v úvodu utkání podržel náš tým golman Blahník. Pak ale měl tutovku ve 28.min. náš Jar. Pretzelmayer, ale nedal. Z protiútoku na druhé straně udeřilo, domácí jdou ve 29.min. do vedení 1:0 brankou Hudce. O minutu později mohl vrovnat náš Zbyněk Smolík, ale trefil jen golmana ! Ve 38.min. jdou do vedení 2:0 domácí šťastnou brankou, která po teči našeho stopera P:Blažka zapadla do sítě našeho golmana.  Vzápětí šel na golmana Tachova v soloúniku opět náš Jar. Pretzelmayer, ale opět neuspěl. V poslední minutě 1.poločasu pak domácí zvyšují po  pěkné kom. akci na 3:0, je prakticky rozhodnuto. VE II. poločase Tachom mírně zvolnil, náš tým naopak zvýšil aktivitu a měl více golových šancí než jeho soupeř, ale... opět stejná písnička : v koncovce se Mochtínu nedaří a to se i zde potvrdilo. Domácí z brejku naopak v 70. min. přidávají další gol - uzavírají účet utkání na konečných 4:0.
Zápas odřídil jako HR Jiří Jakš, asistovali mu Jiří Bureš a Radek Brůha, DFA byl Miloš Harmady, ŽK 1:1, 100 diváků. Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Blažek Petr, Lysek Jakub, Dolejš Jiří, Čeleda JIří, Bejvl Jakub, Osvald Jaromír, Žiak Jan, Smolík Zbyněk (55. Prokop Marek), Pretzelmayer Jaroslav, Šafránek Jan,  připraveni ještě byli : PRokop Daniel, Žiak Milan.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 707