Vytisknout
V rámci Zimní ligy proběhl v SO 26.2. v Nýrsku další zdařilý turnaj v minifotbale, kterého se zúčastnilo i družstvo mini přípravky Sokola Mochtín. A nevedlo si zde vůbec špatně, právě naopak. Generálku na mistrovské jaro 2022 odehraje mochtínské ÁČKO v NE 6.3. od 15,00 hod. v Měcholupech !

.. 26.2.2022 - Nýrsko - sportovní hala - TURNAJ mini přípravek v minifotbale

Představilo se na něm 10 družstev a to : po 2 měly Klatovy, Nýrsko a Luby, s 1 týmem přijel Strážov,
Mochtín, Horažďovice a Nalžovské Hory.
    Za So Mochtín, který nebyl kompletní, nastoupili Kryštof Kraus, Tadeáš Kraus, Martin Doležal, Tomáš Král, Dominik Vlk, Jiří Podráský a Adam Fleisig - vedla ho trenérská dvojice Milan Žiak ml. a Petra Doležalová.  Dle slov TR Milana Žiaka trvalo našim nejmladším reprezentantům dva zápasy než se rozehráli, ale pak už hráli se všemi soupeři vyrovnané zápasy a nebo byli i lepší. Mezi největší opory týmu patřili především Jiří Podráský a Tomáš Král, ale i ostatní se stále zlepšují a podali dobrý výkon.
Blahopřejeme !
TRENINKY mini přípravky (Školičky sportu) pokračují stále 2x týdně v tělocvičně ZŠ Tolstého ul. v Klatovech a to v pondělí a čtvrtek od 17,00 hod. - platí též stále, že uvítáme v našich řadách další zájemce o sportování. Hlaste se přímo trenérům na treninku !

Další turnaj Zimní ligy absolvuje naše mini přípravka 13.3.2022 a to v tělocvičně ve Švihově, který je tam plánovaný od 10 do 14 hod. - přesnější informace podá TR M.Žiak

POZVÁNKA na přípravný fotbal mužů :

..NE 6.3.2022 od 15,00 hod. TJ Měcholupy - Sokol Mochtín.

Pro oba týmy to bude generálka na mistrovské jaro 2022. Domácí nepostoupili do 2.kola Poháru přes Vejprnice, Mochtín nepřešel přes Postřekov, ale  ....... důležitější bude vstup do mistrovských zápasů, které na oba týmy čekají již za necelých 14 dní. Měcholupy v I.B třídě, náš tým pak v I.A třídě, kde zahájí úvodním zápasem 13.3. v Mýtě.

TRENINKY mužů pokračují v Mochtíně v úterý a pátek od 18,00 hod. - očekáváme hlavně zapojení hráčů "B" týmu, pro který připravujeme též přípravné zápasy !
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 797