Vytisknout
V sobotu 26.2.2022 bylo několika zápasy rozehráno 1.kolo Poháru PKFS mužů. Jedná se o vyřazovací soutěž, ve které naše áčko odehrálo svůj úvodní zápas v Postřekově s místním Sokolem - účastníkem I.B třídy, sk.A. Souboj vyzněl výsledkově 2:0 pro domácí, kteří postupují do II.kola. Zde se o týden později utkají s vítězem zápasu Slovan Plzeň - FK Svéradice, který je na pořadu až zítra v podvečer.

..26.2.2022 - Pohár PKFS mužů 1.kolo - Sokol Postřekov - Sokol Mochtín 2:0 (1:0)

K tomuto utkání odjel Mochtín v oslabené sestavě, citelně chyběli především J.Žiak i Ji. Čeleda, kteří dali přednost lyžovačce. Zápas byl odehrán na menším treninkovém hřišti v Postřekově, jehož povrh více "seděl" domácímu týmu. Mochtín byl sice fotbalovější, domácí zdobila bojovnost, důraz a nasazení. Vyrovnaný první poločas přinesl jednobrankové vedení dmácích, když skore otevřel ve 32.minutě Steinberger. Ve II.poločase Mochtín výrazně přidal, měl jasnou převahu, ale domácí postup do II.kola uhájili. V samotném závěru zápasu, kdy náš tým hrál v obraně již na velké riziko, přidal Postřekov v 89.minutě ještě jednu branku - autorem byl Závodný. Utkání odřídil jako HR Adam Fanfule, na lajnách mu asistovali Hedvika Mifková a Václav Červený, ŽK 4:1, 20 diváků.  
     Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Blažek Petr, Dolejš Jiří, Lysek Jakub (78. Gajdušek David), Bejvl Jakub, Pretzelmayer Viliam (43. Prokop Daniel), Velek Tomáš, Smolík Zbyněk, Strejc Stanislav, Šafránek Jan, Pretzelmayer Jaroslav.
     Mochtín nemrzí vyřazení, ale spíše nepříjemná zranění 2 našich hráčů, kteří zápas nedohráli a oba museli odjet do nemocnice. Vilda Pretzelmayer s pochroumaným ramenem, Kuba Lysek pak absolvoval šití tržné rány pod levým okem. Oběma přejeme brzské uzdravení !

      TRENINKY mužů zůstávají : úterý a pátek od 18,00 hod. v Mochtíně

Poslední přípravný zápas
 před mistrovským jarem 2022 by mělo naše áčko odehrát v neděli 6.března - soupeře máme rozjednané - včas toho "pravého" oznámíme

Jisté ale již dnes je, že v neděli 13.3. zahajuje naše ÁČKO jarní část mistrovské I.A třídy mužů v Mýtě, kde zápas s místní zálohou bude zahájen ve 14,30 hod.

Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 842