Vytisknout
Je to paráda ! Reprezentant naší TJ Sokol Mochtín - 30 letý Václav Anděl si před týdnem v Třeboni splnil velký sen. Na svém druhém půlmaratonu v životě, kde startovalo 1700 běžců a v časovém limitu ho dokončilo cca 1300 závodníků, zaběhl "náš Vašek" skvělý čas - 1:22,03 hod., kterým se kvalifikoval na Mistrovství České republiky v půlmaratonu ! To se uskuteční v dubnu 2022 v Pardubicích a my všichni mu budeme držet palce, aby se mu i tam dařilo.

    Vašek obsadil v Třeboňském půlmaratonu výborné 15.místo a zaběhl skvělý čas, ale bezvadnou sportovní formou se prezentoval i před 14 dny v Sušici , kde vyhrál závod do vrchu Svatobor, který je součástí Českého poháru běhů do vrchu. A výborně si vedl  i týden před "Třeboní " na závodech OCR. Zde opět stál na bedně, když v běhu na 5 km byl první a na 10 km druhý ! 
     Výbornými výkony v letošním roce ovládl Vašek i Ešus ligu - což je seriál běhů mimo dráhu okresu Klatovy.  Vašek Anděl tuto okresní soutěž běžců vede (po odběhnutých 15 závodech) se 471 body s velkým náskokem, na výborném 5.místě je s 396 body hodnocen další člen naší TJ  Tomáš Dolejš. A to do konce letošního ročníku zbývá odběhnou již pouze dva závody . 

    Článek o Vaškovi Andělovi vyšel 18.10.2021 v Klatovském deníku a to ve sportovní rubrice pod názvem "Hrdina okresu", pokusíme se ho přidat i na náš web TJ do dokumentů.

     Ve fotogalerii  najdete i pár pěkných fotek a to nejen ze závodů Vaška, ale i jeho čtyřleté dcerky Emmičky, která je členkou naší Školičky sportu a která též vzorně reprezentuje naší TJ Sokol Mochtín. Z posledních pěti běžeckých závodů byla 4x na stupních vítězů !
  
   Oběma za  vzornou reprezentaci patří velké poděkování  !
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 924