Vytisknout
Mochtínské áčko hrálo derby ve Svéradicích, kde se zrodil hokejový výsledek. Body však získali domácí fotbalisté za výhru 5:4 a nutno dodat, že zaslouženě. Hráli s velkým nasazením, šli si za výhrou a znovu potvrdili, že na domácím hřišti body nerozdávají. Vždyť v nové mistrovské sezoně doma získali všech 17 bodů, prohráli jen 1x a to před týdnem s Kaznějovem ! 

17.10.2021 - I.A třída mužů FK Svéradice - TJ Sokol Mochtín    5 : 4  (4:2).
   Náš tým byl nucen odjet k tomuto derby utkání bez tří svých opor (opět chyběl kapitán J. Bejvl, k němu se přidali ještě Ji.Čeleda a Velek) a bylo to znát. Přesto se nečekal tak matný výkon, jaký tentokráte Mochtín ve Svéradicích předvedl. A zaslouženě za to pikal. Domácí šli rychle do vedení, byli jasně lepší, ve 38.min. vedli již 4:1 ! Těsně před poločasovou přestávkou se sice golově prosadil náš kanonýr Jan Žiak, který snížil na 4:2, ale domácí šli v 54.min. znovu do tříbrankového vedení a to byla chyba. Závěr sice patřil našemu mužstvu, ale stačilo to jen na korigaci výsledku. Na 5:3 snižoval v 78.min.střídající Jar. Pretzelmayer, v 88.min. se po přesné přihrávce Zd. Pláničky golově prosadil i Ji.Dolejš, snížil na 5:4 ! V dramatickém závěru však domácí hráči již změnu stavu nepřipustili, získali další tři cenné mistrovské body. Utkání odřídil  Adam Fanfule, na lajnách mu asistovali Jar. Rubáš a Lad. Fanfule, DFA byl Ladislav Kvasnička, ŽK 1:1, 135 diváků. Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Lysek Jakub,Gajdušek David, Osvald Jaromír, Jarabica Stanislav, Dolejš Jiří, Žiak Jan, Smolík Zbyněk, Plánička Zdeněk, Šafránek Jan (65. Pretzelmayer Jaroslav), Pretzelmayer Viliam, branky : Jíra Lukáš - 2, Mičkal Petr - 2, Vachuška Aleš - vlastní(Brůha Vá.), ŽIAK Jan, PRETZELMAYER Jaroslav, DOLEJŠ Jiří.

TURNAJ starších přípravek - 17.10.2021 v Mochtíně
se hrál za účasti 4 družstev a za příznivého počasí měl velmi hodnotnou sportovní úroveň. Mochtínský tým je složen většinou z hráčů věkem ještě mladší přípravky, přesto se svým soupeřům začíná herně vyrovnávat. Pro trenérskou trojici, Jar. Cihlář, Petr Toman a Zd. Kolář to je radostné zjištění a velká motivace do další práce s naší omladinou !  Výsledky : Mochtín - Chanovice 1:3, Strážov - Bolešiny 1:8, Mochtín - Strážov 6:2, Bolešiny - Chanovice 2:3, Mochtín - Bolešiny 3:8, Chanovice - Strážov 2:1.  Tým So Mochtín hrál v sestavě : bratři Kubaňové, bratři Kolářové, Bauerová, Kubaňová, Němeček, Toman , Houdek.
     Na další turnaj jede naše st. přípravka  v sobotu 23.10. do Sušice, kde je stanoven začátek na 15,00 hodinu. Startovat zde budou týmy : Sušice B, Nýrsko, Mochtín a Hrádek
   
TURNAJ mini přípravek - 17.10. v Sušici
se hrál za účasti 12 družstev a nechyběl zde ani náš tým Sokola Mochtín, který si zde vedl velice zdatně. Ve své skupině hrál Mochtín s Kolincem, Klatovy B, Nal. Hory, Strážovem a Sušicí - trenérsky naše nejmladší reprezentanty zde vedli Jiří Podráský a Milan Žiak starší. Chyběl tentokráte Milan Žiak mladší, který onemocněl, ale v duchu byl se svými svěřenci v Sušici také. So Mochtín hrál v sestavě : Jiří Podráský, Adam Fleisig, Tomáš Král, Dominik Vlk, Martin Doležal, Ema Kudláčková a Vojta Oulehle.
     Další turnaj bude mít mini přípravka v neděli 24.10. v Horažďovicích ( v letošním roce poslední), který tam bude mít začátek v 10,00 hodin.
 

POZVÁNKA  na mistrovský fotbal

V SOBOTU 23.10.2021
od 14,30 hod. v Nýrsku - OP mužů FK O. Nýrsko "B" - Sokol Mochtín "B"Odjezd z Mochtína bude ve 13,00 hod., z KT od pošty ve 13,10 hod.


V NEDĚLI 24.10.2021

od 10,00 hod. v Mochtíně TURNAJ mladších přípravek 

od 15,30 hod. v Mochtíně I.A třída mužů Sokol Mochtín -  FK Bohémia Kaznějov

TRENINKY všech týmů zůstávají beze změn,  , ale již při umělém osvětlení
Muži -
 v úterý a pátek od 18,00 hod.
Školička sportu, mini přípravka, mladší a starší přípravka - pondělí a čtvrtek od 17,30 hod.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1023