Vytisknout
V neděli 3. října 2021 odehrálo áčko mužů So Mochtín další mistrák I.A třídy v Rokycanech. Proti záloze divizního áčka Rokycan však neuspělo, prohrálo těsně 0:1. Z pěkného úspěchu se však radovala naše mladší přípravka, která vyhrála mistrovský turnaj v Janovicích - patří jí velká gratulace ! Velmi dobře nás na turnaji v Nýrsku reprezentovala také mini-přípravka Sokola Mochtín, která do svých řad nabírá další a další šikovné kluky a děvčata ve věku od 4 do 8 roků ! 

3.10. - mistrovsky I.A třída mužů   FK Rokycany B - Sokol Mochtín    1 : 0 (0:0)
    Domácí tým disponuje mladými, běhavými hráči, kteří to umí i s míčem a tak nepřekvapilo, že měl po celý zápas územní převahu. Naše áčko bojovalo srdnatě, ale nakonec neuspělo, prohrálo těsně 0:1 brankou ze 62.minuty, kterou vstřelil domácí 20 letý mladík Dušan Holek. Zápasu, který sledovalo 80 diváků, by slušelo více branek, protože to byl zápas bohatý na golové šance na obou stranách. Mochtín jich měl sice méně, ale o to větší. Tu největší na vyrovnání na 1:1 pak těsně před koncem náš střídající "BLEK" (P.Švátora), kterého vyzval ke skorování do prázdné branky přesnou přihrávkou J.Žiak. Škoda, mohl z toho být alespoň jeden bodík. Tak snad příště, kdy se v Mochtíně představí v sobotu 9.10. od 16,00 hod. v okresním derby utkání Svatobor Hrádek !
    Utkání v Rokycanech odřídil kvalitně mladý arbitr Lukáš Frkal, na lajnách mu asistovali Jakub Rubáš a Josef Kořán, DFA byl pan Josef Aubrecht. Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Lysek Jakub, Bejvl Jakub (61. Osvald Jaromír), Gajdušek David, Dolejš Jiří, Čeleda Jiří, Žiak Jan, Pretzelmayer Viliam, Velek Tomáš, Smolík Zbyněk, Šafránek Jan (83. Švátora Petr). 

TURNAJ mladších přípravek v Janovicích se hrál za účasti 4 družstev. Svého prvního vítězství v mistrovském okresním turnaji zde letos získalo naše družstvo Sokola Mochtín vedené trenérem Petrem Tomanem  - blahopřejeme !
Mochtín porazil pořádající Janovice 3:2, Bolešiny 7:5 a Klatovy 14:0 ! Sestava Mochtína : D.Kubaň, Němeček, Ryneš, T. Kolář, Troch, V.Toman, Kubaňová, Janošťáková, Podráská, Plášek, Truska, M.Toman

Turnaje mini-přípravek v Nýrsku se za pěkného, slunečného počasí zúčastnilo i naše družstvo Sokola Mochtín. Vedl ho trenér Milan Žiak mladší a opět měl ze svých svěřenců radost, stejně jako jejich doprovod z řad rodičů a prarodičů. Kluky i děvčata tato soutěž baví, je radost se na ně dívat. 

POZVÁNKA na další mistrovský fotbal :

SOBOTA 9.10.2021

od 16,00 hod. v Mochtíně - I.A třída mužů  TJ Sokol Mochtín - Svatobor Hrádek

NEDĚLE 10.10.2021

od 10,00 hod. v Sušici - TURNAJ mladších přípravek  za účasti družstev: 
Bolešiny, Mochtín,Sušice, Luby B, Klatovy B

od 10,00 hod. v Žichovicích - TURNAJ starších přípravek za účasti družstev: Chanovice, Žichovice, Mochtín, Kašperské Hory

od 15,00 hod. v Měčíně - OP mužů  Sokol Měčín - Sokol Mochtín B.K utkání se odjíždí ve 13,30 z Mochtína od kabin, z Klatov od pošty pak ve 13,40 hod.


TRENINKY všech družstev So Mochtín 
zůstávají v platnosti ve stejných dnech a to :
Školička sportu (děcka od 3 let), mladší a starší přípravka -  pondělí a čtvrtek od 17,30 hod.

Muži - dorost - úterý a pátek od 18,00 hod.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 956