Vytisknout
Nedělní zápas OP mužů Sušice B - Mochtín B přinesl jasnou výhru domácí záloze, která vyhrála 7:1. 
Z dvouciferných výher se naopak měli možnost radovat děcka naší mladší přípravky, která se zúčastnila turnaje ve Švihově. V NE 26.9. 2021 se hrál v Mochtíně další turnaj, tentokráte starších přípravek.

NE 26.9.2021 - mistrovsky OP mužů TJ Sušice B - TJ Sokol Mochtín B   7 : 1 (5:1).
Domácí záloha je sice nováčkem Okresního přeboru, ale výsledkově patří k předním týmům této soutěže. A svoji roli favorita potvrdila i s našim béčkem. Skore otevřel již v 6.minutě domácí P.Hubáček povedou střelou z VPK., ale v 16.min. srovnal (též z VPK) na 1:1 navrátilec do mochtínské sestavy Martin Sádlík. Pak však přišlo několik chyb v naší defenzivě, které domácí hráči nekompromisně trestali goly. Po půlhodině hry to bylo již 4:1 a když si ve 41. připsal do statistik vlastní gol náš Jan Kiklhorn, byl poločasový výsledek tohoto duelu 5:1 pro domácí !  Po přestávce domácí hráči slevili ze svého výkonu, přesto dokázali přidat ještě dvě branky a tak náš tým odjížděl ze Sušice s vysokou porážkou. Zápas odřídil rozhodčí Petr Bala, ŽK 2:0, 40 diváků. Sestava Mochtína : Prokop Daniel, Žiak Milan (46. Smolík Radek), Jarabica Stanislav, Vlk Tomáš, Podráský Jiří, Troch Roman, Novák Zdeněk, Sádlík Martin, Kiklhorn Jan, Zoubek Pavel, Pretzelmayer Jaroslav, branky : Gutwirt - 3, Hubáček , Kubín, Žežulka, Kiklhorn vlastní - SÁDLÍK Martin


V SO 25.9. se mladší přípravka So Mochtín zúčastnila turnaje ve Švihově, kde starovala jen 3 družstva. Náš tým ,vedený trenérem Petrem Tomanem a dalšími asistenty, deklasoval své soupeře dvoucifernými výsledky. Bylo znát, že domácí Švihov i Janovice s touto kategorií teprve letos od léta začínají, naši kluci a děvčata byla na tom fotbalově výrazně lepší.

V NE 26.9. 2021 se konal v Mochtíně od 10,00 hod. turnaj starších přípravek za účasti 4 družstev.  Připravil ho TR Jaroslav Cihlář ml. se svými aistenty a za příjemného slunečného počasí měl i dobrou sportovní úroveń. Vítězem se stalo družstvo TJ Sušice "B", 2. byl Svatobor Hrádek, 3. Sokol Mochtín a 4. FC Švihov.  Za Mochtín hráli : D.Kolář, bratři Kubaňové, Houdek, Němeček, Toman, Ryneš a děvčata Bauerová a Kubaňová. 

TRENINKY - pokračují na hřišti v Mochtíně stále ve stejných dnech :

Muži - úterý a pátek od 18,00 hod.
Školička sportu, ml. a st. přípravka - pondělí a čtvrtek od 17,30 hod.

POZVÁNKA na mistrovský fotbal :

SOBOTA 2.10.2021
od 10,00 hod. v Klatovech - TURNAJ starších přípravek za účasti družstev : Klatovy B, Strážov, Švihov a Sokol Mochtín

od 15,00 hod. v Mochtíně - OP mužů TJ Sokol Mochtín B - FC Švihov

NEDĚLE 3.10.2021
od 10,00 hod. v Nýrsku - TURNAJ mini - přípravek i za účasti družstva Sokola Mochtín

od 10,00 hod. v Janovicích - TURNAJ mladších přípravek za účasti družstev: Janovice, Klatovy A, Bolešiny a Sokol Mochtín

od 15,00 hod. v Rokycanech - I.A třída mužů FK Rokycany B - Sokol Mochtín A.Společný odjezd mikrobusem bude z Mochtína od hřiště ve 12,55, z Klatov ze zastávky na Plzeňské třídě před hotelem Beránek ve 13,05 hod.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 926