Vytisknout
V neděli 12.září 2021 odehrálo naše béčko mužů své další mistrovské utkání okresního přeboru. Tentokráte na hřišti vedoucího týmu tabulky - ve Strážově. Domácí potvrdili roli velkého favorita, vyhráli vysoko 6:1, vedou tabulku s 20 body a kráčí za postupem do I.B třídy ! 
    Na turnajích v Sušici a Kolinci byly i naše přípravky.

.. OP mužů - mistrovsky SK Kovodružstvo Strážov - Sokol Mochtín B   6 : 1  (5:0)
Náš tým začal na hřišti favorita vlažně a ten toho ihned využil. Již v 7.minutě se dostává k zakončení domácí kapitán Chaluš - Strážov vede 1:0 ! Převaha domácích narůstá, Mochtínská záloha se převážně brání, ale ne dost důrazně. Po rohových kopech inkasuje dva slepené goly z hlavy kanonýra Mayera a opět i Chaluše, pak dorážkou ve 30.min. zvyšuje na 4:0 Vališ a poločasový účet na 5:0 uzavírá zkušená posila z Nýrska Šteiner. Brzo po přestávce navyšuje Strážov skore Br. Mayerem již na 6:0, skore vypadá pro naší zálohu hrozivě. Hra se však již vyrovnává, náš tým zlepšil svůj výkon, domácí naopak polevili. Žádná kanodáda již nepokračovala, čestněho úspěchu se dočkal i náš tým, když se po soloúniku golově prosadil Jar. Pretzelmayer, upravil na konečných 6:1. Slušně hraný zápas odřídil Petr Bala ze Žichovic, ŽK 0:0, 70 diváků. Sestava Mochtína B :  Rajtmajer Petr (46. Prokop Daniel), Zoubek Pavel, Podráský Jiří, Švátora Petr (9. Matějka Petr/ 70. Smolík Radek), Vlk Tomáš, Jarabica Stanislav, Blahník Matyáš, KIklhorn Jan, Prokop Marek, Kapusta Matěj, Pretzelmayer Jaroslav, branka : PRETZELMAYER Jaroslav

Turnaj st. přípravek v Kolinci  vyhrály Horažďovice, 2. byl Hrádek, 3.místo vybojoval Mochtín (vedený trenérem Jar. Cihářem), který porazil pořádající Kolinec 8:2 a odsunul ho na 4. příčku.
Příští neděli 19.9. zajíždí naše st. přípravka na turnaj do Klatov, kde se bude začínat v 10,00 hodin.

Turnaj ml. přípravek se konal v Sušici a zúčastnil se ho i tým Sokola Mochtín a vedl si znamenitě. Svěřenci TR P.Tomana porazili Luby B 10:0, Nalžovské Hory 8:0 a s domácí Sušicí uhráli remisu 5:5 - blahopřejeme ! V Sušici náš FO reperezentovalo 7 kluků a 3 děvčata..
   K dalšímu turnaji pojede naše ml. přípravka v sobotu 18.9. a to do Horažďovic. Začínat se tam bude ve 14,00 hodin.


POZVÁNKA  na mistrovský fotbal mužů i na turnaj mini přípravek :

SOBOTA 18.9.2021
..v Mochtíně od 16,00 hod. OP mužů Skol Mochtín "B" - Sokol Malý Bor

NEDĚLE 19.9.2021

v Mochtíně od 14,00 hodin - VELKÝ TURNAJ MINI PŘÍPRAVEK za účasti 10 - 12 týmů  !!!

v Lubech od 16,00 hod. - I.A třída mužů Start LUBY "A" - Sokol MOCHTÍN "A" (okresní derby !)


TRENINKY  v Mochtíně zůstávají v platnosti u všech týmů:
Muži - v úterý a pátek od 18,00 hod.
Přípravky (mladší, starší, mini i Školička sportu) - v pondělí a čtvrtek od 17,30 hod.

Stále probíhá nábor  do všech věkových kategorií - hlaste se na trenincích přímo u trenérů - budete vítáni ! 
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 906