Vytisknout
V neděli 15.8.2021 si Mochtínské áčko mužů připsalo do tabulky I.A třídy další tři cenné body za těsnou výhru 4:3 nad FK Křimice ! Přihlíželo přes 100 diváků, k vidění byl kvalitní fotbal a to zásluhou obou týmů. 

I.A třída mužů TJ Sokol Mochtín - Fotbalový club Křimice   4 : 3 (4:1).
    Hosté zatím neprohráli a i do Mochtína přijeli v roli favorita. Náš tým začal opatrně, ale postupem času stupňoval tempo, svého soupeře v I.poločase přestřílel - vedl již 4:1 a měl ještě další dvě golovky, které zůstaly nevyužity ! Ve II.poločase se však karta obrátila. Svěřenci trenéra Romana Vonáška (bývalý reprezentant) získávali převahu, usilovali o vyrovnání. A to se jim málem povedlo. Ve 61.min. snižuje po brejku na 4:2 střídající Kuneš, v 75.min. pak po RK hlavou střílí kontaktní gol na 4:3 Sluka. V dramatickém závěru měl pojišťovací gol na výhru domácí hrající trenér Jiří Dolejš, ale orazítkoval jen tyč hostující brány, Křimice ze závěrečného tlaku také nic nevytěžily, všechny 3 body zůstaly doma v Mochtíně ! Zápas odřídil zkušený Josef  Schneider, na lajnách mu asistovali Jiří Šlouf a Kateřina Petrželková, DFA byl Václav Havlík, ŽK 3:3, 110 diváků.
Branky : Žiak Jan 2, Dolejš Jiří (z pok.kopu) a Plánička Zdeněk  -  za hosty skorovali : Sedmák Jakub, Kuneš Václav a Sluka Jakub,
sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Gajdušek David, Osvald Jaromír, Bejvl Jakub, Žiak Jan (83. Švátora Petr), Dolejš Jiří, Smolík Zbyněk (57. Velek Tomáš), Pretzelmayer Viliam, Čeleda Jiří, Plánička Zdeněk, Šafránek Jan

TRENINKY mužů zůstávají v platnosti : úterý a pátek od 18,00 hod.

Pozvánka 

na mistrovský fotbal našich mužů "A" i "B" :

Ve středu 18.8.2021 se hrají zápasy vloženého kola I.A třídy. Náš "A" tým mužů hraje od 18,00 hod. v Kralovicích !  K utkání se jede auty, spol. odjezd z Mochtína je v 15,20 hod., z Klatov od pošty pak v 15,30 hod.

V sobotu 21.8. se hraje v Mochtíně od 17,00 hod. utkání OP mužů Sokol Mochtín "B" - Start Luby "B".

V neděli  22.8.2021  
se hraje v Sušici od 17,00 hod. okresní derby I.A třídy mužů TJ Sušice - TJ Sokol Mochtín


    Srdečně zveme na uvedené zápasy všechny naše příznivce i širokou sportovní veřejnost !

 










Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 953