Vytisknout
Po necelém měsíci Vám přináším další informace, které moc příjemné nejsou. Pandemie koronaviru v Česku se nelepší, ba právě naopak. Přichází proto celá řada zpřísněných vládních nařízení, která mají přinest zlepšení. Bohužel, sport se prakticky zastavil, restart mistrovských soutěží se odkládá o další jeden měsíc !

Je to hodně nepříjemná situace. Sluníčko již probouzí přírodu k příchodu jara, pandemie však neustupuje - ČR patří v Evropě mezi nejhorší ! Stále platí velká omezení činnosti, školy jsou zavřené, amaterský a výkonnostní sport je prakticky utlumen. Netrenuje se (povoleno jen individuelně), mistrovské soutěže jsou zakázáné.

      Řídící Sportovně technické komise OFS Klatovy a PKFS v Plzni rozhodly odložit restart mistrovských fotbalových soutěží o další měsíc ! Znamená to, že by se mělo začít hrát o víkendu 27. - 28.3.2021. Zda tomu tak bude, či ne o tom se bude rozhodovat během dalších 14 dnů. Nezmění-li se situace s pandemií k lepšímu, restart soutěží i možnost společně trenovat bude opět odložen !

      Odloženy byly i plánované valné hromady fotbalových svazů, které jsou tentokráte volební.

VH OFS Klatovy
se překládá na pátek 12.3.2021 a místo v Klatovech se uskuteční v Sušici v místním kině od 17,00 hod.
VH PKFS se odkládá na středu 21.4.2021 od 17.00 hod. v hotelu PRIMAVERA v Plzni. Na obě akce vysílá náš FO svého zástupce.

Zahájili jsme vyklízení a bourání starých kabin u hřiště, ketré nám sloužily od roku 1972. Na stejném místě se budou stavět nové - zděné, výstavbu bude zajišťovat Obec Mochtín, které za to patří velké poděkování. Děkuji zároveň i všem těm, kteří se zapojili do  uvedených prací.  













Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1150