Vytisknout

Na totálně podmáčeném hřišti v Mochtíně se v sobotu 15.8.2020 odehrálo poslední přípravné utkání před nastávající mistrovskou soutěží ročník 2020/2021. Mochtínské áčko v něm potvrdilo svoji dobrou formu, porazilo Chanovice vysoko 8:2 !   
       

Přípravný zápas mužů - TJ Sokol Mochtín - TJ Pfeifer Chanovice   8 : 2 (2:0)
   Utkání bylo pro oba tým generálkou na nový soutěžní ročník 2020/2021 a po vydatném dešti se hrálo  na těžkém, podmáčeném trávníku mochtínského hřiště a to většinou opět za deště.
    Nepříznivé počasí ovlivnilo počet diváků (přesto jich bylo kolem padesáti), ale kdo se přišel podívat, nelitoval. K vidění byl zápas s velkým počtem šancí na obou stranách a nakonec i 10 branek, z toho 8 v síti soupeře z Chanovic, který hraje úspěšně I.B třídu.
     Náš tým potvrdil dobrou formu, vypracoval si spoustu šancí na gol a hlavně ve II.poločase je dokázal i proměnit. Nebezpeční v útoku byli i hosté, i když jim chyběl kanonýr Polena, ale naše obrana, v čele s brankářem Blahníkem, dovolila soupeři skorovat jen 2x. I hosté měli výborného golmana, ale v obraně jim to občas zaskřípalo a to byl hlavní důvod proč nakonec odjeli s vysokou porážkou.  Utkání odřídil s přehledem ing. Jiří Dolejš st. z Klatov, branky stříleli : ŠAFRÁNEK Jan - 2, KAPUSTA Matěj, SPASOV Spas, SMOLÍK Zbyněk, ŽIAK Jan, VELEK TOMÁŠ, ČELEDA Jiří - MERAŠICKÝ, KUBAŇ Jaroslav
     

   POZOR !

Vzhledem k tomu, že fotbalový trávník v Mochtíně je po vytrvalém dešti totálně podmáčený a po odehraném zápase Mochtín - Chanovice hodně poškozený, dohodli jsme se ještě dnes večer s Kolincem, že plánované zítřejší (nedělní 16.8.) přípravné utkání Mochtín "B" - Kolinec odehrajeme v Kolinci  !!!

    
začátek zápasu v 17,00 hod. zůstává v platnosti, jen sraz v Mochtíně bude již v 16,00 hod., společný odjezd auty do Kolince bude v 16,15 hod ! 


Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1179