Vytisknout
I náš "B" tým mužů vstoupil do nové mistrovské sezony 2019/2020 úspěšně. Na domácím hřišti získal dva cenné body s favorizovaným Sokolem Hradešice !

11.8.2019 - OP mužů - TJ Sokol Mochtín "B" - TJ Sokol Hradešice  3 : 3 (2:1), pok.kopy 4:3
Zkušený trenér hostů František Melka přivezl do Mochtína ambiciózní tým, který i letos bude jistě patřit mezi aspiranty na návrat do I.B třídy. Naše záloha ale na Hradešice umí zahrát a potvrdila to i tentokráte. Byla sice většinou v defenzivě, ale v útočné činnosti dokázala vytěžit z minima maximum a to rozhodlo o nečekaných bodech.
     Hradešice měly jasně navrch, Mochtínu však stačil jeden povedený útok a ve 12.minutě šel do vedení zásluhou Jar. Osvalda (posila z Chudenic). Hosté sice vzápětí srovńali na 1:1 unikátní střelou Buchty z VPK ze 30 m do šibenice a měli další šance. Ty však pochytal navrátilec (po 2 rocích pauzy !) Petr Rajtmajer, dal základ dobrému výsledku. Z ojedinělého průniku navíc náš Jar. Pretzelmayer zvyšuje ve 32. min. na 2:1, je opět veseleji. Začátek II.poločasu však vyšel lépe hostům, kterým stačilo pouhých šest minut k tomu, aby otočili výsledek ve svůj prospěch. Od 51. minuty vedly Hradešice 3:2, měly stále více ze hry i další šance, kráčely za ziskem tří bodů. Mochtínská záloha se v úmorném vedru snažila o vyrovnání, ale moc příležitostí si nevypracovala. Až v 68. minutě přichází chyba hostující obrany, té využívá náš nový útočník Osvald a z otočky obloučkem přehazuje golmana hostí Korytáře, srovnává na 3:3 ! Závěr utkání opět patřil hostům, ale Mochtín remisu uhájil, šlo se na penalty. V těch selhal z našeho týmu jen kapitán Stano Jarabica, jeho spoluhráči v pořadí Zd. Plánička, Zd. Novák, Petr Švátora a Standa Strejc ji však bezpečně proměnili, Petr Rajtmajer navíc soupeři dvě pecky chytil (!) a tak i druhý bod zůstává našim fotbalistům v Mochtíně ! Rozhodoval Vladislav Stach, ŽK 2:3, 50 diváků. Sestava Mochtína : Rajtmajer Petr, Peleška Jiří, Šup Ondřej, Podráský Jiří, Křivánek Josef (62. Švátora Petr), Švátora Jiří (57. Vlk Tomáš), Jarabica Stanislav, Novák Zdeněk, Plánička Zdeněk, Osvald Jaromír (75. Sádlík Martin), Pretzelmayer Jaroslav ( 85. Strejc Stanislav). Branky : OSVALD Jaromír - 2, PRETZELMAYER Jaroslav

TRENINKY mužů budou i v tomto následujícím týdnu vždy od 18,00 hod. v úterý, čtvrtek a pátek.


Další zápasový program :

v sobotu 17.8. již od 14,00 hodin v Nýrsku - OP mužů  Okula Nýrsko "B" - Sokol Mochtín "B

v neděli 18.8. od 16,00 hod. v Lubech - I.A třída mužů Start Luby - Sokol Mochtín "A"
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1494