Vytisknout
Mochtínské áčko vstoupilo v sobotu 10.srpna 2019 do nového soutěžního ročníku 2019/2020 výhrou 2:0 nad Slavojem Žihle, do tabulky I.A třídy si připsalo první tři body. Hosté se ale v Mochtíně představili v dobrém světle, budou pro každý tým nebezpečným soupeřem.
     Po delší době si zahrála přátelák i naše Stará garda So Mochtín (hráči nad 35 let). Z Vrhavče přivezla výhru 6:2 !


PÁ 9.8.2019 - přátelsky SG TJ Sokol Vrhaveč - SG TJ Sokol Mochtín   2 : 6  (2:3).
Domácí začali z ostra, brzo vedli a měli další šance. Naštěstí je neproměňovali, zato naši borci trestali golem každé zaváhání soupeře, vyhráli nakonec jednoznačně.
Sestava SG Mochtín : Rajtmajer Petr, Šup Ondřej, Fait Zbyněk, Švátora Petr, Uhlík Jiří, Jarabica Stanislav, Podráský Jiří, Cihlář Jaroslav, Švátora Jiří, Rajtmajer Kamil - Bejvl Milan.
Branky vítězů : RAJTMAJER Kamil - 2, FAIT Zbyněk, JARABICA Stanislav, JIŘÍČEK Libor, CIHLÁŘ Jaroslav


SO 10.8. - mistrovsky I.A třída mužů Sokol Mochtín - Slavoj Žihle   2 : 0 (0:0)
Mochtínský trávník byl po vytrvalém dešti hodně podmáčený a tak to pořádně klouzalo, souboje hodně bolely. Hrálo se s nasazením, oba týmy pozorně bránily, nevynechaly však jedinou příležitost k zaútočení. Ve vyrovnaném I.poločase byly šance na gol na obou stranách (Mochtín jich měl o něco více), ale golmani obou týmů drželi čisté konto. Mochtín se dočkal úvodního golu zápasu hned těsně po přestávce. Na centr z rohového kopu si ve 47.minutě naskočil náš kapitán Jakub Bejvl a přesnou hlavičkou otevírá skore - 1:0. Důležitý úvodní gol uklidnil naše mužstvo, ale zároveň vyprovokoval soupeře k navýšení aktivity. Vyrovnat mohla Žihle v 50.minutě, ale náš golman je proti. V 63.min na druhé straně je v šanci náš Matěj Kapusta, ale hostující golman Štěpánek mu zkrátil úhel, míč vyráží na RK. V 72. min. je v dobré šanci náš J. Šafránek, ale jeho hlavička jde na břevno. O pět minut později se stejný hráč dostává do soloúniku a přesnou přízemní střelou upravuje na 2:0 pro Mochtín - vypadá to nadějně ! Hosté i za tohoto stavu bujují na doraz, chtějí vsítit alespoň čestný úspěch. Měli k tomu několik příležitostí, ale sporovní štěstí jim tentokráte
chybělo. Jednou nastřelili tyč mochtínské brány, dvě tutovky jim vychytal náš mladý golman, všechny 3 body zůstávají v Mochtíně ! Rozhodoval  Stanislav Sladký, AR byli Martin Valenta a Jakub Šimek, DS pak Jiří Petržílka. ŽK 3:3, 65 diváků.
Sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Žiak Jan, Bejvl Jakub, Vichr Tomáš (28. Staněk Pavel), Gajdušek David, Strejc Stanislav, Smolík Zbyněk (90. Švátora Petr), Dolejš Jiří, Kapusta Matěj (77. Čeleda Jiří), Velek Tomáš, Šafránek Jan (80. Osvald Jaromír), branky : BEJVL Jakub, ŠAFRÁNEK Jan


Zítra v neděli 11.8.2019
se hraje v Mochtíně od 17,00 hod. mistrovské utkání OP mužů Sokol Mochtín - Sokol Hradešice.

srdečně jsou zváni nejen příznivci So Mochtín, ale i široká sportovní veřejnost !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1533