Vytisknout
V neděli 26. května odehrál náš "B" tým mužů mistrovské utkání ve Strážově, kde prohrál 1:4, ale herně rozhodně proti favoritovi nezklamal.

.. OP mužů SK Kovodružstvo Strážov - Sokol Mochtín "B"    4 : 1  (1:0).
Domácí fotbalisté byli favoritem tohoto duelu a svoji roli naplnili jednoznačně. Měli více ze hry i řadu příležitostí skorovat, vyhráli zaslouženě. Náš tým měl potíže se sestavou, odehrál zápas v 11 lidech bez střídání, ale sehrál s domácím favoritem sympatickou partii. Rozhodně jen nebetonoval, při každé vhodné příležitosti též zaútočil.
       Střelcem utkání se stal domácí Tomáš Linkeš (hrával i za Domažlice a v Německu), který se poprvé prosadil již v 6.minutě - 1:0. Mochtín měl šanci na vyrovnání v 17.min., kdy Stano Jarabica parádně prošel domácí obranou, ale z úhlu mířil jen těsně vedle dom. brány. Do přestávky pak měli více míč na kopačkách domácí hráči, měli i šance, ale pozorného "Kodyho" v naší bráně již nepřekonali. Podařilo se jim to až ve II.poločase, kdy po zbytečných ztrátách našich hráčů šli domácí  do přečíslení a pohotový Linkeš zařizoval goly. Trefil se postupně v 61., 64. a 79.minutě, na konečných 4:1 snižoval čestným golem náš Jan Žiak v poslední minutě utkání z VPK. Přízemní střelou kolem zdi ze 20 m se trefil přesně k tyči, mile svým zakončením překvapil nejen své spoluhráče, ale i sebe. Rozhodoval František Kačírek ze Žel. Rudy, ŽK 2:1, 80 diváků.
Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Křivánek Josef, Pavlík Jaroslav st., Žiak Jan, Peleška Jiří, Podráský Jiří, Jarabica Stanislav, Strejc Stanislav,  Blahník Matyáš, Vlk Tomáš, Bouzek Václav, branka : ŽIAK Jan

Strážov si výhrou stále drží 3.příčku tabulky, těsně za So Měcholupy a vedoucím SK Bolešiny, náš "B" zůstává se 27 body stále na 10.příčce tabulky OP.

TRENINKY mužů zůstávají v platnosti - úterý a pátek od 18,00 hod.,

  na pátek 31.5. vyjednal T. Velek přátelské utkání v Mochtíně a to mladíci So Mochtín a jejich kamarádi versus dorostenci HC Klatovy - začátek by měl být v 18,00 hod.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1729