Vytisknout
V sobotu 30.března 2019 odehrálo béčko mužů So Mochtín svůj 2. jarní zápas OP v Janovicích. Domácí Dukla naplnila roli favorita, vyhrála 4:2.

... OP mužů - FK Dukla Janovice - TJ Sokol Mochtín "B"       4 : 2 (1:1)
Zápas se hrál za pěkného slunného počasí a měl solidní úroveň a to zásluhou obou celků. Domácí Dukla disponuje kvalitním kádrem, měla v 1.poločase jasnou převahu i řadu skvělých brankových příležitostí. Náš tým ale poctivě bránil, dobře chytal golman Kodeš, po 45.minutách byl stav vyrovnaný 1:1.  Skore otevřel v 17.min. domácí kapitán Hájek, další šance ale Dukla nevyužila a tak ji naše záloha potrestala vyrovnávacím golem, který po pěkné a přesné brejové akci střílí Jar. Pretzelmayer.
      Po přestávce ale přichází pohroma. Hned v úvodu II.poločasu střílí domácí kapitán Matěj Hájek dvě slepené branky, svým čistým hatrikem zvyšuje vedení Dukly na 3:1, ta kráčí za dalším vítězstvím. V 66.min. navíc nádhernou střelou ze 20 m upravuje domácí stoper Macura již na 4:1, je rozhodnuto. Náš tým přesto nerezignuje, naopak, snaží se ofenzivní hrou alespoň korigovat nepříznivý stav. Nejblíže tomu byl T. Babka v 76. min., ale ideální přihrávku Zd. Pláničky v gol nepřetavil. Povedlo se mu to až v 89.min., kdy byl ve vápně faulován a sám z pokutového kopu upravuje na konečných 4:2. Rozhodoval Sedlmayer Miroslav, ŽK 2:1, 70 diváků.
Sestava Mochtína : Kodeš Petr, Křivánek Josef, Kanta Tomáš, Švátora Petr, Podráský Jiří, Strejc Stanislav, Jarabica Stano, Babka Tomáš, Plánička Zdeněk, Vlk Tomáš (68. Pavlík Jaroslav), Pretzelmayer Jaroslav (60. Kolář Jiří), branky : PRETZELMAYER Jaroslav, BABKA Tomáš (z pok. kopu).

Pozor ! Nechybí někomu brýle ?
   Našel jsem je po příjezdu z Janovic do Mochtína mezi propocenými a špinavými drezy, když jsem je třídil do pračky. Mají dioptrická skla !  Můžeš volat na 605357370 - K.Šot


Zítra v NEDĚLI 31.3.2019

se hraje v Mochtíně od 16,30 hod. utkání I.A třídy mužů Sokol Mochtín - SK Plzeň Bukovec


       Přijďte se podívat, přijďte povzbudit naše fotbalisty !!!
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1666