Vytisknout
Nedělní přátelský vzájemný zápas (3.3.2019)  Sušice - Mochtín byl pro oba celky generálkou před nastávajícím mistrovským jarem 2019 v I.A třídě. Hrálo se na UMT v Sušici, domácí byli lepším celkem, vyhráli zaslouženě.

.. přípravný zápas mužů TJ Sušice - TJ Sokol Mochtín   5 : 2  (2:1)
Naše mužstvo začalo dobře. Již ve 3.minutě nastřeluje náš Zb. Smolík tyč domácí brány a v 8.min. již Mochtín vede 1:0 golem J. Žiaka, kterého šikovně uvolnil J.Šafránek. Pak ale přišly šance domácího týmu, konkrétně útočníka Klímy. Dvakrát ho vychytal náš golman, 2x šlo jeho zakončení mimo bránu. Ve 30.min. mohl Mochtín navýšit své vedení, ale polostřela, polopřihrávka Zb. Smolíka  opět zastavila tyč domácí brány. Škoda, protože o dvě minuty později domácí Skala srovnává na 1:1 a minutu před přestávkou posílá Sušici do vedení navrátilec Szedmák, který se přesně pod břevno trefuje z VPK.
I po přestávce má více ze hry domácí tým, který navíc trestá chyby  našich hráčů v rozehrávce, postupně zvyšuje své vedení až na 5:1, když 2x se trefuje opět Skala a 1x střídající Kratejl. Na konečných 5:2 korigoval v závěru zápasu výsledek náš J.Žiak, když před tím mu další branku rozhodčí neúznal pro ofsajd. Generálka teda vyšla o hodně lépe domácímu celku, Mochtín se bude muset zlepšit o týden později ve všech činnostech, aby uspěl v  Plzni na Doubravce v 1. jarním mistráku proti St. Plzenci.   Rozhodčí Josef Abrahám, sestava Mochtína : Blahník Matyáš, Dolejš Tomáš, Gajdušek David, Bejvl Jakub, Staněk Pavel, Dolejš Jiří, Kapusta Matěj (50. Strejc Stan.), Smolík Zbyněk (46. Novák Zdeněk), Pretzelmayer Viliam, Žiak Jan, Šafránek Jan, branky Mochtína : ŽIAK Jan - 2

TRENINKY mužů zůstávají v platnosti - úterý a pátek od 18,00 hod. v Mochtíně

V SOBOTU  9.3.2019

... od 18,30 hod. v Plzni (hřiště Senco Doubravka) TJ Starý Plzenec - TJ Sokol Mochtín
K 1. mistrovskému utkání I.A třídy mužů jara 2019 budou naši fotbalisté odjíždět auty z Mochtína od kabin v 16,30 hod., z Klatov od pošty pak v v 16,40 hod.

V NEDĚLI  10.3.2019

.. od 14,30 hod. v Sušici na UMT - přípravné utkání mužů Sokol Mochtín "B" - SK Bolešiny
k 1. jarní herní přípravě zajíždí naše bečko do Sušice. Společný odjezd auty z Mochtína od hřiště bude ve 13,05 hod.
Kategorie: TJ Sokol Mochtín
Zobrazeno: 1681